Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım sağ ol🤩Sabah bir işim vardı öğlen eve geldim.Sonra çocukları okuldan aldım.Şimdi anneme geldim kardeşim yemek hazırlamış 😁Çok iyi oldu bugün hep dışarıdaydım😁
Sen nasılsın🤩
Değişiklik olmuş sanada iyyim bende bu gün yapacaktın geceden beri yağışlı burası kaldı yemeğim 🤭

Iyi yapmışsın canım, o kadar yoruldun ki gectigimiz aylarda 🤦‍♀️ valla sana çok üzülüyordum. En azından şimdi biraz nefes aldin minnosum 🤗🤩😍 dinlendin 😻
Çok şükür canım benim ❤️🥰 inan dinlendim evde artık iş buldam çalışsam diyorum rabbim hayırlı bir iş çıkarsın karşıma geçinmek çok zor çok şükür az çok demeden geçiniyoruz ama ben çalışsam daha rahat olacağız 💓💘

Çok şükür canım benim ❤️🥰 inan dinlendim evde artık iş buldam çalışsam diyorum rabbim hayırlı bir iş çıkarsın karşıma geçinmek çok zor çok şükür az çok demeden geçiniyoruz ama ben çalışsam daha rahat olacağız 💓💘
Elbet bi yerde kısmetin vardır Minnosum, bi kapı açılır merak etme 🤲💜 allah büyük, hiç merak etme 🤗🤩😍

Elbet bi yerde kısmetin vardır Minnosum, bi kapı açılır merak etme 🤲💜 allah büyük, hiç merak etme 🤗🤩😍
İnşAllah sosyalim dualarını eksik etme 🥰
Minnoş hoşbuldumm🤗🤗 evlenmişsin bu arada hayırlı olsunn tebrik ederim, huzurlu yuvalarınız olsun🥰🥰
Teşekkürler inşallah canım benim hepimizin inşallah 🥰
Burasıda kapalı firdefs'te kararsız kalmış ama yaptı🤗Ev ışık almıyorsa zor🤔
Salon ve mutfak daha iyi ışık alıyor canım ama kapalı hava yapmadım bende mantı yaptım akşama 😁

X