Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Vallahi linçlerler:olamaz: 63 ler uğramasın :sus:
Annemler falan geldiğinde ya da arkadaşımız, Urfa’ya götürüyoruz. Halfeti’ye falan. Beş kere gitmişimdir. Akşam oluyor, artık yemek yenmesi lazım. Eşim diyor ki hadi gelin size Antep’te yemek ısmarlayayım, he nasıl olur, Antep’te yiyelim şöyle temiz temiz ahsjjajsja bir kere bile Urfa’da yemek yiyemedik.

Annemler falan geldiğinde ya da arkadaşımız, Urfa’ya götürüyoruz. Halfeti’ye falan. Beş kere gitmişimdir. Akşam oluyor, artık yemek yenmesi lazım. Eşim diyor ki hadi gelin size Antep’te yemek ısmarlayayım, he nasıl olur, Antep’te yiyelim şöyle temiz temiz ahsjjajsja bir kere bile Urfa’da yemek yiyemedik.
Dur Urfalı birini etiket yapayım😁🤪

:KK70:
Enişte haklı🤐 Antep buraya göre çok ilerde. Ne kadar koşsa yetişemez 🤐
Nasip olursa yersiniz birgün 😁
Halfeti de balık tavsiye ederim 😁

:KK70:
Enişte haklı🤐 Antep buraya göre çok ilerde. Ne kadar koşsa yetişemez 🤐
Nasip olursa yersiniz birgün 😁
Halfeti de balık tavsiye ederim 😁
Urfa il sınırlarında bir şey yemiyor bizimki. Ama ben de Paflar Ciğer’i merak ediyorum mesela. Aman neyse çok büyük bir kayıp değil. 👻

Orada hiç yemedim heralde 🤔 🤣
Balıklıgöl çarşı içinde bir kaç yerde yemişliğim var. Ortam hijyenik değil malesef 😏
Salatalık malzemeyi, tabağı bıçağı ortaya koymuşlar. Salatanı sen yapıyorsun. Hayatımda gördüğüm en saçma şey. Paranla rezillik 😂

X