- 14 Haziran 2019
- 13.303
- 47.039
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pilavdan sonra zorMakarna yapalım mı
Ay dogru ben yokken pilav yapmıstınızPilavdan sonra zor
Senin doğuma da az kalmışAy dogru ben yokken pilav yapmıstınız
İnşallah canocum ama daha gun fln vermedi doktor bekleyecegız dıyorSenin doğuma da az kalmış
Hee yap tabiŞu yarışmalarda Lotuslu çizkek yapamayacak mıyız nedir yani şimdi?
Hep sizi düşündüğüm içinBoşa masrafa gerek yokŞu yarışmalarda Lotuslu çizkek yapamayacak mıyız nedir yani şimdi?
Çizkekin ekmeğini en son sen yedin herhalde. Sonra bir daha bu topraklara uğramadı.Hee yap tabi
KapanışÇizkekin ekmeğini en son sen yedin herhalde. Sonra bir daha bu topraklara uğramadı.
Keşke kkda yapaydim hemsomÇizkekin ekmeğini en son sen yedin herhalde. Sonra bir daha bu topraklara uğramadı.
Ben yapacağım onu er ya da geç. Hep dışarıda yemek olmuyor.Hep sizi düşündüğüm içinBoşa masrafa gerek yok
Sağlıcakla gelsinler dünyayaİnşallah canocum ama daha gun fln vermedi doktor bekleyecegız dıyor
Dışarıda daha ucuza gelirBen yapacağım onu er ya da geç. Hep dışarıda yemek olmuyor.
Ama okurken nasıl mesaj atalımArkadaşlar ilk mesajı mutlaka okuyun ve tek tarif değil 3-5 yazın ve çabuk dönüş yapın:)
Yasaklar var:)Ama okurken nasıl mesaj atalım
Şerbetli tatlı mı yapcaz. Jenna nın bi o tarifi aklımdaJenna16 sende katılsana aynı tarifi yaparsın