- 16 Mart 2008
- 45.685
- 222.735
Ailenle, sevdiklerinle, tüm sevenlerinle musmutlu yaşa bitanemAmin inşaallah ablacım mutlu yıllar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailenle, sevdiklerinle, tüm sevenlerinle musmutlu yaşa bitanemAmin inşaallah ablacım mutlu yıllar
Sağ ol ablamAilenle, sevdiklerinle, tüm sevenlerinle musmutlu yaşa bitanem
Yeni yıl herkese gönlündekileri getirir inşallah hepinizin yeni yılını kutluyorum saglık, mutluluk, huzur içerisindeHayırlı akşamlar
2021'in son gecesi Yeni bir yıla giriyoruz.Hepimiz için mutlu bir yıl olması dilekleriyle
Yeni yılınız kutlu olsun
X xnobodyx tebrik ederim canımSon saatler
Yeni yıl sana hep güzellikler ve hediyeler getirsin inşaallah
Yeni yılda yine devam ediyoruz.
1 Ocak 2022 Akşam saat 20:00 -21:00 civarı yeni kategorimiz açılacaktır
Katılmak isteyenleri bekliyoruz
Hepinize Mutlu Yıllar
@Jenna16
ASSOSyal
@-cantanem-
@Kukrim
@Buralardutluuugdu
Oriana
@yasminsay
@JOYz
@LOTUS0
@Murdum
@nicecream
@RedGirl
@Minik Meleklerim
@Dahliadivin
X xnobodyx
@pearlshine
@firdefs
@HeLLaa
@Margaret Hale
@Kelebekmf
@cotton
@berresuu
@HanimKelesimiGetir
@Blue_Peri
@Lady bug
@deynepnaz
@Canpare
@Zipzip-
@MssPARE
@Msspinkie
@Kerrar
@sweetgirlcandy
@madamhd
@_CaNanSu_
@Evva
@WunderLost
@alimiyon
@evlaefe
@Catlak-kurabiye
@alsem
@MaviKuplik
Seninde musmutlu bır yeni yılın olsun canım benimHepinizin yeni yılı kutlu olsun
Nevreste
@Jenna16 @Kukrim @MssPARE @-cantanem- X xnobodyx @cotton ASSOSyal @HanimKelesimiGetir @Buralardutluuugdu Oriana @yasminsay @Minik Meleklerim @pearlshine @JOYz @firdefs @HeLLaa @Margaret Hale @Blue_Peri @Lady bug @Zipzip- @Canpare @deynepnaz @sweetgirlcandy @Evva @WunderLost ve @alsem
Ayhhhh ne cokmusuzzzz etiketle etiketle bitmesi ve daha hatirlamadigim kim bilir kimler varrrrr
Nice senelere bizim ahaliii
hepinizi çok seviyorum neşe kaynagimsiniz
Amin inşaallahYeni yıl herkese gönlündekileri getirir inşallah hepinizin yeni yılını kutluyorum saglık, mutluluk, huzur içerisinde
Yarısmaya gelince taaabiiiki katılazaaam
Nevoşum bu arada topik sahibesi olarak seni öpeyim toplu herkese gitsin
Aa nevoşş yeni yıl tatlı mı paylasayım dediyy bı ara ne cok yapardı yerken aklıma hep o geldiAmin inşaallah
Bende seni öpüyorum
Afiyet bal şeker olsunAa nwvoş yeni yıl tatlı mı paylasayım dediyy bı ara ne cok yapardı yerken aklıma hep o geldiEki Görüntüle 2979689
Nevoş bi mesaj verdiğim dogru kac gundur tatlı paylaşıyorum hakıkaten bende ozledım uyelik ıptalı mı yaptı odaAfiyet bal şeker olsun
Bu subliminal mesaj mı
Dediyy nereye gitti özledim
Mesaj alındıNevoş bi mesaj verdiğim dogru kac gundur tatlı paylaşıyorum hakıkaten bende ozledım uyelik ıptalı mı yaptı oda
İnşallah hersey yolundadır onun ıcın nevoşum siz evde misiniz, bız esımle basbasayız son dakika vırusle karsılasmamak için bu yıl kendımızı eve gızledıkMesaj alındı
Evet ya habersiz kayboldu
İnşaallah canımİnşallah hersey tolundadır onun ıcın nevoşum siz evde misiniz, bız esımle basbasayız son dakika vırusle karsılasmamak için bu yıl kendımızı eve gızledık
Ooo işlemeler yapılıyoor ne cıkacak merakla beklıyorum nevoş kolay gelsinnİnşaallah canım
Evet canım evdeyiz.Annem ile firdefs bizdeydi.Onlarda evlerine gitti.Bizde tv izliyoruz
Şu durumdayım
Eki Görüntüle 2979694
Sağ ol canımBunun kenar işlemleri bayağı aşamalıNakışa geçemedimBu antika olacak sağlamlaştırıyorumOoo işlemeler yapılıyoor ne cıkacak merakla beklıyorum nevoş kolay gelsinn
Özledim
Nasılsın canımÖzledim
Oyyy kuzum benim,kuzucuklarimin anası yirim sizi ben çok çok bir gün banada şans gülecek öperim seni canımın içi
Canimmmmciiimmmm bal nevoşum çok çok teşekkür ederim, herşey senin sayende seviyorum seni balımASSOSyal canım senide tebrik ediyorum
Iyiyim şükür canım nevoşumsen nasılsınNasılsın canım