- 25 Ağustos 2019
- 60.491
- 110.954
- 30
Bana yasak ya nevoşş yapsamda dayanamam yerimm illa oyüzden riske atmak istemiyorum kendimii doktorumda cok minnak alırsın ama genede yeme demisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana yasak ya nevoşş yapsamda dayanamam yerimm illa oyüzden riske atmak istemiyorum kendimii doktorumda cok minnak alırsın ama genede yeme demisti
Sağ olun canlar
İyi madem tatlıda seni sahaya almayızBana yasak ya nevoşş yapsamda dayanamam yerimm illa oyüzden riske atmak istemiyorum kendimii doktorumda cok minnak alırsın ama genede yeme demisti
O zaman tatli var demekkiiiİyi madem tatlıda seni sahaya almayız
Ama bu ay demedim yapınca dedimO zaman tatli var demekkiii
Amaaann inşaallahh bu ay yoktur tatlıAma bu ay demedim yapınca dedim
Seni kulübeye alabilirizAmaaann inşaallahh bu ay yoktur tatlı
Biraz ipcu var anamm yavvvSeni kulübeye alabiliriz
Yarışma için sormuyorum hiç mi yemiyorsunCanın çekmiyor mu?Neden yasakladıBiraz ipcu var anamm yavvv
Şekerim var kuzum sınırına yakınYarışma için sormuyorum hiç mi yemiyorsunCanın çekmiyor mu?Neden yasakladı
Allah kolaylık versinŞekerim var kuzum sınırına yakın
Hiç yiyemem yesemde çok minnak yersin dedi ne anlarım o zaman
Varmış haberim yokmuşAllah kolaylık versin
Şeker hastalığı var mıydı
Ablaaaağğğğğ naber nasılsın; bizim mesajlaşmalara ne oldu yahu uçmuşNe mutlu olmuşlardır şimdi bizde yapardık o yıllarda ne keyifli olurdu
Bende var
Çok yaklaştınBende var
Hiç bir anlamı yok kiÇok yaklaştın
Sonra ki kategoride inşallah hemsomHiç bir anlamı yok ki
Hiç umudum yok hemsom,bi daha bu kadar yaklaşamam diye düşünüyorumSonra ki kategoride inşallah hemsom