- 24 Eylül 2018
- 97.333
- 292.741
Şifa olsun,2 güne geçerAmin inşallah canimlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifa olsun,2 güne geçerAmin inşallah canimlar
İnşallah canm sanki atesleniyorum yavastanŞifa olsun,2 güne geçer
İlk gün biraz yapıyor ama gecer canımİnşallah canm sanki atesleniyorum yavastan
Evet canım benimle aynı zamanda aşı olan tanıdıklara birşey olmadıİlki zorluyor demekGerçi kişiden kişiye değişiyormuş
İyiyim şükür sen nasılsın canımNasılsın canım
Benimde aynı gün biontech olan yakınlarım farklı yan etkiler yaşadılarEvet canım benimle aynı zamanda aşı olan tanıdıklara birşey olmadı
Geçmiş olsunİnşallah canm sanki atesleniyorum yavastan
İyiyim canım sağ olİyiyim şükür sen nasılsın canım
Oğluşu gezdirdik akşama kadar yoruldum bacaklarım ağrıyor yaşlandık
Evet havalar güzel şimdilik ama benim arsız sıpa soğukta olsa gitmek istiyorİyiyim canım sağ ol
İyi yapmışsınız hava daha çok soğumadan
Ne yapsın sıkılıyordurBiz bile sıkılıyoruzEvet havalar güzel şimdilik ama benim arsız sıpa soğukta olsa gitmek istiyor
Her haftasonu planları hazır
Onun sıkılması hiç bitmiyor ki sabah daha gözünü açmadan sıkıldım diyorNe yapsın sıkılıyordurBiz bile sıkılıyoruz
Allah kolaylık versinİşiniz zorOnun sıkılması hiç bitmiyor ki sabah daha gözünü açmadan sıkıldım diyor
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Kuzum 3 yada 4 gün suruyo, benim üçüncü aşım biontech. Ignenin battığı yerde ağrı oldu sadece o kadar,çoğalmadı. Sifa olsun sanadaBurda sinovac yapilmiyo artk.
30 yas üzerine moderna 30 yas altina biontech zorunlu. Bu mrna aşısı ağır sanirim cekcem bundan bi kac gun
İnşallah canm. Agriyo baya :/Kuzum 3 yada 4 gün suruyo, benim üçüncü aşım biontech. Ignenin battığı yerde ağrı oldu sadece o kadar,çoğalmadı. Sifa olsun sanada
Kuzum benim bünye ile ilgiliİnşallah canm. Agriyo baya :/