- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.204
Limonlu varmi hocağm ?Doc.Dr HAbibte 1 sade gazoz iyi gelir içiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limonlu varmi hocağm ?Doc.Dr HAbibte 1 sade gazoz iyi gelir içiniz
Lümon gaz yapar midene iyi gelmezLimonlu varmi hocağm ?
Ben senin gazozlarina nasi guvencemLümon gaz yapar midene iyi gelmez
Yeni konu gelsin de olmadik bir tarif alaayimHaftasonu kimse olmuyor. Bide yarışmada bitti gibi bişey
Heyecan yok. Yeni konu gelsin
Aynen. Ben nede olsa sona kalıyorum. Paniğe gerek yokYeni konu gelsin de olmadik bir tarif alaayim
Hahahahahha guven vermiyor evet simdi işkillendim
Bende denk gelemiyorum aksam olursa burda olurim heraldeAynen. Ben nede olsa sona kalıyorum. Paniğe gerek yok
Denk geliyorum alamıyorum o anBende denk gelemiyorum aksam olursa burda olurim heralde
Aynen oyle millet pisuda bekliyor biz boyle kaliyoruzDenk geliyorum alamıyorum o an
Kurtlar vadisi pusu iş başında oluyor
NasipAynen oyle millet pisuda bekliyor biz boyle kaliyoruz
Yarismak güzel
Denk geliyorum alamıyorum o an
Kurtlar vadisi pusu iş başında oluyor
Aynen oyle millet pisuda bekliyor biz boyle kaliyoruz
Ben en populer tarifi makarnalarda almistim o da el yapimi manti birjnci olmustiSimdiye kadar ilk defa bu yemegimi kendime uyarladigim icin aldim diger yarismalarda sordugum ilk uc tarif hemen alinmis oluyo denk gelemedim bende hic
Sen uyusana
O an saniyeler yetiyor, önce davranan alıyorSimdiye kadar ilk defa bu yemegimi kendime uyarladigim icin aldim diger yarismalarda sordugum ilk uc tarif hemen alinmis oluyo denk gelemedim bende hic
Tontriko kazanmıştı, haluj ile onu mu diyorsun ben o ara hamileydim. Hastamız vardı evde. Giremiyordum fazla siteye hatırlamıyorumBen en populer tarifi makarnalarda almistim o da el yapimi manti birjnci olmusti
Hatirladin mi C A N O kiymali makarna bendeydi
Beni uyutup ne yapcanSen uyusana
Söylemem sende kıskanırsınBeni uyutup ne yapcan
Evet tonti kazanmisti ama kiymali makarna cok da one cikmamosti bende iken onceki yarismalarda birinci olmasina ragmenO an saniyeler yetiyor, önce davranan alıyor
Tontriko kazanmıştı, haluj ile onu mu diyorsun ben o ara hamileydim. Hastamız vardı evde. Giremiyordum fazla siteye hatırlamıyorum