Hosgeldiniz hayırlı olsun ilk sunumunuz ve yarısmanızSelammm kızlarrrr
İlk defa yarışmaya katılıyorummm.
Bebeğimi uyutur uyutmaz sunumu hazırlayıp konuyu açacağım
Haniii paylastın mı yoksa tarifiniTut nevoşumilk defa beklemeden tarif yapan ben
Nasip tatlımTut nevoşumilk defa beklemeden tarif yapan ben
Yok kuzucum daha yapmak için saat geçsin diye bekliyordumHaniii paylastın mı yoksa tarifini
Hay allahım yap yap hemen merak ettim kolay gelsin sosyalimYok kuzucum daha yapmak için saat geçsin diye bekliyordumgeçen yarışmada özellikle beklemiştim de ben tutmadı, şimdi hemen yapmayı deniyorum merviskom
Tut nevoşumilk defa beklemeden tarif yapan ben
Malzemelerim vardı hızlı hızlı yapıverdim.Hosgeldiniz hayırlı olsun ilk sunumunuz ve yarısmanız
Hayır canım nevreste yada isabel falan onaylayınca acılacak bırazdan bakarlar herhaldeKızlar mesaj gönderimine kapalı diyor ya. Oylamaya kadar kapalı mı kalıcak.
Canım konuları ben açıyorumKızlar mesaj gönderimine kapalı diyor ya. Oylamaya kadar kapalı mı kalıcak.
Fotograf cekimin için uzuldun dimi sosyalimYağmur yağıyor
Evet kuzum ya ev karanlık, terasa çıktım mecburFotograf cekimin için uzuldun dimi sosyalim
Olsun güzel olmustur o yinedeEvet kuzum ya ev karanlık, terasa çıktım mecburyağmur yağıyor, rüzgâr var. Taş koydum kenarlara öyle çektim napayım, keşke dün yapsaydım
Olsa da oldu olmasa da oldu artık canım kuzum benim, yapacak bişey yok kısmetOlsun güzel olmustur o yinede
Nasıl olduOlsa da oldu olmasa da oldu artık canım kuzum benim, yapacak bişey yok kısmet
At bakayımIç güveyinden hallice nevoş