- 14 Haziran 2019
- 13.306
- 47.044
Hosgeldiniz hayırlı olsun ilk sunumunuz ve yarısmanızSelammm kızlarrrr
İlk defa yarışmaya katılıyorummm.
Bebeğimi uyutur uyutmaz sunumu hazırlayıp konuyu açacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldiniz hayırlı olsun ilk sunumunuz ve yarısmanızSelammm kızlarrrr
İlk defa yarışmaya katılıyorummm.
Bebeğimi uyutur uyutmaz sunumu hazırlayıp konuyu açacağım
Haniii paylastın mı yoksa tarifiniTut nevoşum ilk defa beklemeden tarif yapan ben
Nasip tatlımTut nevoşum ilk defa beklemeden tarif yapan ben
Yok kuzucum daha yapmak için saat geçsin diye bekliyordum geçen yarışmada özellikle beklemiştim de ben tutmadı, şimdi hemen yapmayı deniyorum merviskomHaniii paylastın mı yoksa tarifini
Hay allahım yap yap hemen merak ettim kolay gelsin sosyalimYok kuzucum daha yapmak için saat geçsin diye bekliyordum geçen yarışmada özellikle beklemiştim de ben tutmadı, şimdi hemen yapmayı deniyorum merviskom
Tut nevoşum ilk defa beklemeden tarif yapan ben
Malzemelerim vardı hızlı hızlı yapıverdim.Hosgeldiniz hayırlı olsun ilk sunumunuz ve yarısmanız
Hayır canım nevreste yada isabel falan onaylayınca acılacak bırazdan bakarlar herhaldeKızlar mesaj gönderimine kapalı diyor ya. Oylamaya kadar kapalı mı kalıcak.
Canım konuları ben açıyorumKızlar mesaj gönderimine kapalı diyor ya. Oylamaya kadar kapalı mı kalıcak.
Fotograf cekimin için uzuldun dimi sosyalimYağmur yağıyor
Evet kuzum ya ev karanlık, terasa çıktım mecbur yağmur yağıyor, rüzgâr var. Taş koydum kenarlaraöyle çektim napayım, keşke dün yapsaydımFotograf cekimin için uzuldun dimi sosyalim
Olsun güzel olmustur o yinedeEvet kuzum ya ev karanlık, terasa çıktım mecbur yağmur yağıyor, rüzgâr var. Taş koydum kenarlaraöyle çektim napayım, keşke dün yapsaydım
Olsa da oldu olmasa da oldu artık canım kuzum benim, yapacak bişey yok kısmetOlsun güzel olmustur o yinede
Nasıl olduOlsa da oldu olmasa da oldu artık canım kuzum benim, yapacak bişey yok kısmet
Iç güveyinden hallice nevoşNasıl oldu
At bakayımIç güveyinden hallice nevoş
GeliyomAt bakayım