Bukadar marifetlii olunmazz
Geçmişler olsun inşallahOnce aşi oldum biliyosun cok guzell dedim yan etki olmadi.Disim tuttu kivraniyorum kac gundursabah kanal tedavi dolgu agliuycam acidan nasjl kacirdim cok uzgunum.
Çok şükür Jou, misafirleri yolladım. Mutfağı toplamaya niyetim yokYeterr beğğnasılsın yasmincimm
Yaaaa çok geçmiş olsun canımmmOnce aşi oldum biliyosun cok guzell dedim yan etki olmadi.Disim tuttu kivraniyorum kac gundursabah kanal tedavi dolgu agliuycam acidan nasjl kacirdim cok uzgunum.
Oooo misafirlerrrr ne eğlence geçmiştirr falannÇok şükür Jou, misafirleri yolladım. Mutfağı toplamaya niyetim yok
Sen nasılsın canım?
Sağlıkla gelsin inşallahOooo misafirlerrrr ne eğlence geçmiştirr falann
Ben sana gelemm kuzu mutfagı hallederiimm sen rahatt olll
Bende iyiyimm çok şükürr bizde karnımızda büyütüyoruzzz
Bende sevmem biliyomusun mutfağıma kimse girsinde istememm yaniii öyle takıntım varrSağlıkla gelsin inşallah
Ben misafirlerime iş yaptırmıyorum, sabah tezgaha gitmeden hallederim inşallah
Misafirlerim var anca fırsat buldumHay masallah oylama bitecek meshur pirasa sahibi yeni geliyor
Karnabahar aldi yuruduMisafirlerim var anca fırsat buldum
Girsinler, ama iş yapmasınlar. Ben uğraşırken sohbet edelim yeterBende sevmem biliyomusun mutfağıma kimse girsinde istememm yaniii öyle takıntım varr
Aynenn öyle canommGirsinler, ama iş yapmasınlar. Ben uğraşırken sohbet edelim yeter
Hoşgeldin canımGeldim canım
Çok geçmiş olsun canımOnce aşi oldum biliyosun cok guzell dedim yan etki olmadi.Disim tuttu kivraniyorum kac gundursabah kanal tedavi dolgu agliuycam acidan nasjl kacirdim cok uzgunum.
Cok tessekkur ederim canimGeçmişler olsun inşallah