- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Dünya güccük minik birgün biryerde karşılaşırsak görürsün senBogamazsin ki
Kayfee iceceeem kayfe ne gazozu almıyım alana da mani olmıyım@HAbibte blue ya gazoz lazimmis gelsene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünya güccük minik birgün biryerde karşılaşırsak görürsün senBogamazsin ki
Kayfee iceceeem kayfe ne gazozu almıyım alana da mani olmıyım@HAbibte blue ya gazoz lazimmis gelsene
Ey Konya sen mi buyuksun diyerekten gelecegim yaza gorursun senDünya güccük minik birgün biryerde karşılaşırsak görürsün sen
Kayfee iceceeem kayfe ne gazozu almıyım alana da mani olmıyım
Gel kızzz beklerim valla bana da gel gelirsen haberleselimEy Konya sen mi buyuksun diyerekten gelecegim yaza gorursun sen
Herife ne diyecegim kk dan blue muGel kızzz beklerim valla bana da gel gelirsen haberleselim
Gel hadi gel kayfe yaptım Eki Görüntüle 2975322
Yaaa hadi inşallah nasip olur kuzum oh gezeceksinnnYaza manisa dan cikiyorum Allah nasip ederse aydin -konya-ankara-samsun dolaylarinda olacagim
Imkan ve sartlar musaade ederse trabzon da isitiyorum
Blue_Peri
Oda var dimiaman tanıdık arkadaşim falan filan olmazmiHerife ne diyecegim kk dan blue mu
Bakalim nasip olacak miYaaa hadi inşallah nasip olur kuzum oh gezeceksinnn
Oda var dimiaman tanıdık arkadaşim falan filan olmazmi
Bahaneci enişte sankim birazdaBakalim nasip olacak mi
Usak da akrabam var kac kere dedim bir gideyim falan her hafta gidiyoruz bu ara
Ya esi istemezse ya kadin benden rahatsiz olursa diyip birakmiyor
Onun huyudur bana biri gelmeden sen gitme der illa tanistigim kisi ilk bana gelmeli yani burda is sana dusuyor blueBahaneci enişte sankim birazda
Deme beeee öyle demeyeydin iyiydi bir umutta olsa beklerdim seniOnun huyudur bana biri gelmeden sen gitme der illa tanistigim kisi ilk bana gelmeli yani burda is sana dusuyor blue
Bazilari ile uzakta olsak kalben yakinim ben sende onlardan birisinDeme beeee öyle demeyeydin iyiydi bir umutta olsa beklerdim seni
Bana kaldıysa bu iş ahrete kaldı bacimsu
Benim içinde öyle valla minikim burda çok güzel dostluklar edindim sende dahil oyuzden mesafelerin bir önemi kalmıyor içten samimi olunca aradaki bağBazilari ile uzakta olsak kalben yakinim ben sende onlardan birisin
Bi bakim dedim yatmadan önce. Afiyet olsun. Kahven ve tutkun mis gibiC A N O bir cano gördüm sanki
Kendim olmuşum tutkuBi bakim dedim yatmadan önce. Afiyet olsun. Kahven ve tutkun mis gibi
Zar zor da olsa uyudular şükürKendim olmuşum tutku
Sağolasın uyudumu kuzular
Yat sende beni gör ruyandaZar zor da olsa uyudular şükür
Sıra bana geldi
Once aşi oldum biliyosun cok guzell dedim yan etki olmadi.Disim tuttu kivraniyorum kac gundur sabah kanal tedavi dolgu agliuycam acidan nasjl kacirdim cok uzgunum.Lady bug yok ortadaİyi misin hemşom
Mutlu sağlıklı yaşlarıniz olsun hep birlikte yasommOylama ne durumda, sondan kaçıncıyım?
Bugün herifimin 41. yaş günü, daha oturamadım
Bu sene pastayı porsiyonluk yaptım Eki Görüntüle 2975330