- 24 Mart 2020
- 9.907
- 35.593
- 32
Bana böyle olgun mantıklı düşünen bı kv denk gelmedi işte ah gelse annem gibi sever hürmet ederdim yapı olarak öyle biriyim, buna da öyleydim de ters tepti mesafe koymak gerekti davranışları yüzünden ama bı yere kadar koyabiliyorsun işte mecbur görüşüyorsun. Kırmızı çizgimi de belli ettim işte o tartışmada ondan beri bı şey yapmıyor bariz şekilde hani ama tetikte olmak lazım her an. Mesafeyi korumaya devam edeceğim elimden geldiğince. Eşim dengeyi korumaya çalışıyor haksız olduğunda hep söyler uyarır ama kadın anlamıyor ki. Neyse aman şu an o ikinci planda benim derdim eşim daha çok, tekrar ısınabilecek miyim merak ediyorumNene olunca kısaca torunlara anne anneciğim deme hakkımız yok bir kere.
Onun zaten bir tane annesi var.
Bende çok seviyorum torunumu ama asla böyle birşey demem zaten yakışık almaz en önce.
Bebeğinin olması nesafe koyamamanın şartı olmasın sakın nerde nasıl gerekiyorsa vereceksin o tavrı.
Eşimin annesi diyipte zaten saygısızlık yapılmaz,sınırlar vardır o sınır geçilirsw tırnaklar çıkacak bana göre.
Eş filan tanımam ben hakkımı yedirmem.
Burada hep diyorum erkek aile olduğunun farkına varacak,aile ve eş arasındaki dengeyi kurmayı bilecek.
Terazinin kefesine benzetirim bunu denge olayı yani.
İnşallah sultanım çok ihtiyacım varRabbim gönlüne ferahlık versin
EvetEvetMinnosprenses almıştı bıraktı:)
Herkes aymı değil canısı,k.validenin huyu bu demek ki nasıl düzelir ya çok sert davranış yapacaksın saygıyı yitirmeden yada kökten çözümgörüşme olmayacak.Bana böyle olgun mantıklı düşünen bı kv denk gelmedi işte ah gelse annem gibi sever hürmet ederdim yapı olarak öyle biriyim, buna da öyleydim de ters tepti mesafe koymak gerekti davranışları yüzünden ama bı yere kadar koyabiliyorsun işte mecbur görüşüyorsun. Kırmızı çizgimi de belli ettim işte o tartışmada ondan beri bı şey yapmıyor bariz şekilde hani ama tetikte olmak lazım her an. Mesafeyi korumaya devam edeceğim elimden geldiğince. Eşim dengeyi korumaya çalışıyor haksız olduğunda hep söyler uyarır ama kadın anlamıyor ki. Neyse aman şu an o ikinci planda benim derdim eşim daha çok, tekrar ısınabilecek miyim merak ediyorum
İnşallah sultanım çok ihtiyacım var
Günaydın nevoşumGünaydın
Günaydın çicemmmGünaydın canisilar
Günaydın perişcimGünaydın canimsılar
Günaydın
Günaydın canisilar
Günaydın canimsılar
Gğnaydınn şekerrgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oylama başlamışşşşşşşşşş
ben oy kullanıorum ya proluk istiorum
Hadi inşaallah bu ay sen pro üye olben oy kullanıorum ya proluk istiorum
ay ben arkama bakmadan kaçıyım ban yemedne