Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Allah şifa versin Benimde pek bir bilgim yok bu konuda inşallah öyle bişey değildir. Enfeksiyon a bağlı yükselmiştir. Lotus bana yakın. Harran üniversite hastanesine de bir götürün isterseniz. Yada Antep’te iyi daha gelişmiş. İnsan Çocuğu olunca ister istemez sıkıntı yapıyor canım. Sağlık başka bişeye benzemiyor. Umarım kısa sürede atlatır yavrum

Aaaaaa. Neydi acaba? Neye atlamışım zart diye gene acaba?

Gecmiş olsun wundercim bir an once normale doner inşallah bebeklere birşey olmasın ya
Çok teşekkür ederim aminnn, evet hiçbir çocuk hasta olmasın❤❤
Teşekkür ederim canım, sitede daha önce konu açan olmuş onlara baktım bi nebze rahatladım açmadım o yüzden konuyu
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah
Çok teşekkür ederim
Sağ ol komşum Urfada çocuk nefroloji sadece eğitim ve araştırmada varmış o yüzden oraya yönlendirdi Lotustaki Şadiye. Bir sonraki kontrolü bekleyeceğim artık inşallah düzene girer her şey

İnşaallah canım inşallah

Canım wunder rabbim acil şifalar versin inş, hayırlı haberler alırsınız dilerim allah korktuğunuza uğratmasın. Tez zamanda sağlıklı mutlu günler dilerim

İnsallah vardır tabi tedavisi yolu yöntemi içini ferah tut sen

Aaa kız nasıl buldunn konumdan bakıcaktımda fırsatım olmadı hahaha niye öyle dedin helee gerçekten de işe yarayan birşey değill boşa almıştım
Senin profiline girdim. Mesajları bul tüm konularda diye bi yere tıkladım. İlk konuna gittim hiçbir işe yaramamıştı, aksine tüm dengemi bozmuştu. doktora sormadan bir daha kür filan kullanmam

Senin profiline girdim. Mesajları bul tüm konularda diye bi yere tıkladım. İlk konuna gittim hiçbir işe yaramamıştı, aksine tüm dengemi bozmuştu. doktora sormadan bir daha kür filan kullanmam
Heee doğru sende görebilirsin öyle anladımm
Amaaa doktora sorulmadan yapılmazz bende cok içemedim zaten sonra bıraktımm amaann lazım değil kürler bir işede yaramaıyor hiçbiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…