Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Pek iyi değilim komşum.
Çok gaz sancısı var diye bir gün çocuk doktoruna bi gittik peşine bir sürü sıkıntı çıktı. Ultrasonla bağırsaklara bakılırken böbreklerde kum tespit edildi(Lotusa gidiyorduk sen bilirsin). Araştırma hastanesine Çocuk Nefrolojiye yönlendirdiler. Orda da kan, idrar, ultrason istedi doktor. Burdaki ultrasonda da cıktı kum kesinleşti yani. Kalsiyum yüksekmiş idrarla atamıyormuş o kuma dönüşüyormuş, çok küçük olduğu için ilaç vermiycem sen su içir emzirmeden sonra dedi. Bununla bitiyor mu hayır, kan testi sonuncunda da kas enzimi referansin çok üstünde çıktı ve bunun kumla ilgisi yokmuş, neden olur peki diyoruz, viral enfeksiyondan olabilir takibini yapmak gerek dedi. Bizde şöyle özel bir durum var eşimin ablası kas hastası, evlenirken genetik bölümüne gidip sormuştuk akraba olmadığımız için eşimle doktor bi şey olmaz çocuğunuzda görünmez demişti ama yine de eşim tedirgin oldu çünkü 10 gün önce de bugün de kan testimizde yüksek çıktı o değer, 10 gün önceye göre bugün düşmüş ama yine de referans in çok üstünde. Şimdi kuma mı üzülelim kas enzimi niye yüksek kötü bi şey mi var ona mı üzülelim, damla da kullansak gaz sancıları geçmiyor ona mı üzülelim, 2 aylık bebeği hastanede perişan ediyoruz ki eyyübiye araştırmayı biliyorsundur nasıl kalabalık ve enfeksiyona müsait. Öyle işte komşum bir dokundun bin ah işittin gibi oldu 🤭
Ben de genel olarak her bebekte mi yüksek bu kas enzimi onu öğrenmek için konu açayım dedim benzer durumda olanlar vardır belki benimle, yol gösterirler içim rahatlar belki
Allah şifa versin ❤️ Benimde pek bir bilgim yok bu konuda 😕inşallah öyle bişey değildir. Enfeksiyon a bağlı yükselmiştir. Lotus bana yakın. Harran üniversite hastanesine de bir götürün isterseniz. Yada Antep’te iyi daha gelişmiş. İnsan Çocuğu olunca ister istemez sıkıntı yapıyor canım. Sağlık başka bişeye benzemiyor. Umarım kısa sürede atlatır yavrum 🙁

Hahaahahah yerim seni alsoo 😁 rahat oll kuzu pek çekmedi tatlı hiç çekmiyorda canım zaten yavv 🤗
Seni gorüncede ben yeni üye olmuştum ilk konu açmıştım hemen sen cvplamıştın yorumumu seni gorünce aklima geliyoo 🙈
Aaaaaa. Neydi acaba? Neye atlamışım zart diye gene acaba? 😂😂😂

Gecmiş olsun wundercim bir an once normale doner inşallah bebeklere birşey olmasın ya🥺
Çok teşekkür ederim aminnn, evet hiçbir çocuk hasta olmasın😔❤❤
Umarım değerleri normale döner biseycigi yoktur canım çok geçmiş olsun 🌸🌹.

Konu için bildirim yolluyor kazen özel msj atınca önceden öyleydi yada ilk mesajı şikayet et olarak bildirim gönderilmesini istiyorum de ben kendi konumda öyle yapmıştım
Teşekkür ederim canım, sitede daha önce konu açan olmuş onlara baktım bi nebze rahatladım açmadım o yüzden konuyu😌🌸
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah
Çok teşekkür ederim 🌸🌸
Allah şifa versin ❤️ Benimde pek bir bilgim yok bu konuda 😕inşallah öyle bişey değildir. Enfeksiyon a bağlı yükselmiştir. Lotus bana yakın. Harran üniversite hastanesine de bir götürün isterseniz. Yada Antep’te iyi daha gelişmiş. İnsan Çocuğu olunca ister istemez sıkıntı yapıyor canım. Sağlık başka bişeye benzemiyor. Umarım kısa sürede atlatır yavrum 🙁
Sağ ol komşum Urfada çocuk nefroloji sadece eğitim ve araştırmada varmış o yüzden oraya yönlendirdi Lotustaki Şadiye. Bir sonraki kontrolü bekleyeceğim artık inşallah düzene girer her şey 😌🌸

Teşekkür ederim canım, sitede daha önce konu açan olmuş onlara baktım bi nebze rahatladım açmadım o yüzden konuyu😌🌸

Çok teşekkür ederim 🌸🌸

Sağ ol komşum Urfada çocuk nefroloji sadece eğitim ve araştırmada varmış o yüzden oraya yönlendirdi Lotustaki Şadiye. Bir sonraki kontrolü bekleyeceğim artık inşallah düzene girer her şey 😌🌸
İnşaallah canım inşallah ❤️ 🤲

Çok teşekkür ederim 🌸🌸

Canım wunder rabbim acil şifalar versin inş, hayırlı haberler alırsınız dilerim🤲 allah korktuğunuza uğratmasın. Tez zamanda sağlıklı mutlu günler dilerim🤲💜💋

Çok teşekkür ederim 🌸🌸

İnsallah vardır tabi tedavisi yolu yöntemi içini ferah tut sen 🤗

Aaa kız nasıl buldunn 😁 konumdan bakıcaktımda fırsatım olmadı hahaha niye öyle dedin helee gerçekten de işe yarayan birşey değill boşa almıştım
Senin profiline girdim. Mesajları bul tüm konularda diye bi yere tıkladım. İlk konuna gittim 🤭🤭🤭 hiçbir işe yaramamıştı, aksine tüm dengemi bozmuştu. doktora sormadan bir daha kür filan kullanmam 🙄

Senin profiline girdim. Mesajları bul tüm konularda diye bi yere tıkladım. İlk konuna gittim 🤭🤭🤭 hiçbir işe yaramamıştı, aksine tüm dengemi bozmuştu. doktora sormadan bir daha kür filan kullanmam 🙄
Heee doğru sende görebilirsin öyle anladımm
Amaaa doktora sorulmadan yapılmazz bende cok içemedim zaten sonra bıraktımm amaann lazım değil kürler bir işede yaramaıyor hiçbiri

X