Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Hoş geldin ayşo 😍 börek cıslı malesef 🙁
Nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor 🤩
Hoş buldum canom. Zaten yapım aşamasını da çekmemiştim 😂 hamilelere hiç torpil dönmüyor bu forumda 🙄 iyi gidiyor çok şükür. sata göre 24’e girdim, bebeğe göre 25 oldum herhalde 😂 yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür. sizden ne var ne yok?

Hoş buldum canom. Zaten yapım aşamasını da çekmemiştim 😂 hamilelere hiç torpil dönmüyor bu forumda 🙄 iyi gidiyor çok şükür. sata göre 24’e girdim, bebeğe göre 25 oldum herhalde 😂 yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür. sizden ne var ne yok?
Malesef 🤷‍♀️ 🤣

İyi olmanıza sevindim 🤩yarı yolu geçmişsiniz. Kesin cinsiyeti erkekdi değil mi 🤩 Sağlıkla doğsun 😍

Bizde iyiyiz, aynı bildiğin gibi 🤗❤️

Malesef 🤷‍♀️ 🤣

İyi olmanıza sevindim 🤩yarı yolu geçmişsiniz. Kesin cinsiyeti erkekdi değil mi 🤩 Sağlıkla doğsun 😍

Bizde iyiyiz, aynı bildiğin gibi 🤗❤️
Erkek erkek. Ta edirneye gittim detaylıya. Orda da erkek dedi doktor. kız olursa büyük sürpriz yaşarız zaten 😂 çok şükür yarıladık. sanırım çok yaramaz olacak çünkü karnımda hiç durmuyor. Sabah tekmeleriyle uyandırıp gün içinde habire oynuyor. Bazen de gavura vurur gibi vuruyor 🥲

Erkek erkek. Ta edirneye gittim detaylıya. Orda da erkek dedi doktor. kız olursa büyük sürpriz yaşarız zaten 😂 çok şükür yarıladık. sanırım çok yaramaz olacak çünkü karnımda hiç durmuyor. Sabah tekmeleriyle uyandırıp gün içinde habire oynuyor. Bazen de gavura vurur gibi vuruyor 🥲
Sağlıkla kucağınıza alın, çok güzel duygular bunlar
Doğunca özlersiniz minik tekmeleri 😊😊

Hoş geldin ayşocan nasılsın nasılgeçiyor hamilelik,cinsiyeti ne bebeğin :nazar:

Erkekmiş sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğin ,şimdi hareketlenmede başladı tekmelemede olac ak tabi annesi

Maşallah yaaa😁😁🤩🧿 yerim onun ayaklarını. Doğunca sana yetecek 💋🤩😁
Sağlıkla doğsun da varsın yaramaz olsun 😇🤩

X