Uzun süre pişirmiş olabilirsin. Bir de yıkamış olabilirsin. Ciğer yıkanınca kuruyor, sertleşiyor. Ben ciğeri yıkamam, 1-2 saat süzgeçte bekletirim kanının gitmesi için.Selam hamarat hatunlarşimdi konu et olunca bi sorum olacak sizlere. Ciğer şiş yaptım fırında dün ama kuru oldu aralara kuyruk da koydum halbuki. Neden olabilir var mı püf noktası
Uzun pişirmedim ama yıkadımUzun süre pişirmiş olabilirsin. Bir de yıkamış olabilirsin. Ciğer yıkanınca kuruyor, sertleşiyor. Ben ciğeri yıkamam, 1-2 saat süzgeçte bekletirim kanının gitmesi için.
Etli olsaydı yani üstünde etler olsaydı kesin 150 oy alırdıHahahahahahaha katalog çekimi gibi çekmiştim be. O fotoğrafın ölüsünün bile 50 oy etmesi lazımdı. Yazıklağr olsun.
Fazla pişince kuru oluyor canımSelam hamarat hatunlarşimdi konu et olunca bi sorum olacak sizlere. Ciğer şiş yaptım fırında dün ama kuru oldu aralara kuyruk da koydum halbuki. Neden olabilir var mı püf noktası
Aslında fazla da tutmadım amaFazla pişince kuru oluyor canım
Ben yıkıyorum ama kuru olmuyor
O zaman çok pişti bana az pişti gibi gelmiş demek kiBen yıkıyorum ama kuru olmuyorBen hep fırında yaparım. Ama şiş değil direk borcamda
Sen yap arkası gelirNeyse durum güncellemesi yapayım. Bugün de yemek gelmedi sayın seyirciler.
Ben biraz sulu bırakıyorum. Yani 2 kaşık kadar suyu kalıyor. Tabi su eklemiyorum yıkadığım için suyunu salıyor. Hatta biraz tereyağı ekleyip karıştırıp kapatıyorum. Hiç kuru olmuyor.O zaman çok pişti bana az pişti gibi gelmiş demek ki
Olmaz ben de geleni gideni yoklamalıyımSen yap arkası gelir
Şişte yaptım ya ablacım suyunu saldı ama bi köşeye birikti pek etkilemedi onları. Böyle kuru kuruydu içiBen biraz sulu bırakıyorum. Yani 2 kaşık kadar suyu kalıyor. Tabi su eklemiyorum yıkadığım için suyunu salıyor. Hatta biraz tereyağı ekleyip karıştırıp kapatıyorum. Hiç kuru olmuyor.
Boşver şişi ya sen direk borcamda yapŞişte yaptım ya ablacım suyunu saldı ama bi köşeye birikti pek etkilemedi onları. Böyle kuru kuruydu içi
Onu ben yaparımOlmaz ben de geleni gideni yoklamalıyım
Nevoş sen yap barii. Belki utanır yaparızOnu ben yaparım
Bende hep tavada yapardım soğanlı falan bide böyle deneyim dedim kupkuru oldu çıktıBoşver şişi ya sen direk borcamda yapBizim evde favori yemektir. Yanına patates kızartması(fırında), soğan salatası, pirinç pilavı
Nevoş sen yap barii. Belki utanır yaparız
Ocakta bizim evde hayatta yenmezBende hep tavada yapardım soğanlı falan bide böyle deneyim dedim kupkuru oldu çıktıbir de öyle deneyim dediğin gibi
Deniycem fırında mutlakaOcakta bizim evde hayatta yenmezBende sevmiyorum. Ocakta tadı farklı oluyor.
Niye kimse yemek yapmıyor bu aşşalık yerze