- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Yasmin bizim kaderimiz bu değişmezBen miyim senin anan dedim, evet dedi cancağzım. Kötü alıştırdım sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasmin bizim kaderimiz bu değişmezBen miyim senin anan dedim, evet dedi cancağzım. Kötü alıştırdım sanırım
Ağlasın sapsik ağzımın suyu aktı
Isırırım o totoyu
Olsunn ablamm olurr oyleeCidden pardon arada oluyor karıştırdımda ondan
Ne yapalım, anadır. Başımızın üstünde elticim.Yasmin bizim kaderimiz bu değişmez
Amin cukum, inşallahRabbim sizede nasip etsin inşallah teyzoşlar
Sen dedin ya nevos bu ay tuzlu gelecek ay tatlı olacakTatlı olacağını neden düşündün
Çok sağol kuzucum aminRabbim sizede nasip etsin inşallah teyzoşlar
Tatli olsaydı iyiyydii yaa buara hep canım tatlı istiyo hahahah hamileliğimde yiyemediklerim aklımda kaldı resmenSen dedin ya nevos bu ay tuzlu gelecek ay tatlı olacak
Gönlü bol gadin yaaa2 şer tane yolluyorum
Bakirli olsa daha iyi olardi ammaSana yok seninki bakırsız da olur
Almişi kaldır yapsın yatıp duruyoTatli olsaydı iyiyydii yaa buara hep canım tatlı istiyo hahahah hamileliğimde yiyemediklerim aklımda kaldı resmen
Ben dediysem doğrudurSen dedin ya nevos bu ay tuzlu gelecek ay tatlı olacak
Keşke kıymeti olsaydıNe yapalım, anadır. Başımızın üstünde elticim.
Benim anam diyemez,çünkü ben marifetli değilim o kadar cancağızımBen miyim senin anan dedim, evet dedi cancağzım. Kötü alıştırdım sanırım
HHHah dimii yaaa koca kız oluyo artıkk babasınada çay getirsin artıkk eşim diyo kalk kiz çay getirr hahah almirayaAlmişi kaldır yapsın yatıp duruyo
PastaaaaaaaaaaaaBen dediysem doğrudur
Baklava dedik yaPastaaaaaaaaaaaa
Mastechef’tekilerin bile hiçbiri şekerpare yapamadı doğru düzgün. Sen bize baklava diyorsun sjsjjsjs.Baklava dedik ya