- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Ama onlarla siz bir misinizOnlar hep acemiMastechef’tekilerin bile hiçbiri şekerpare yapamadı doğru düzgün. Sen bize baklava diyorsun sjsjjsjs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama onlarla siz bir misinizOnlar hep acemiMastechef’tekilerin bile hiçbiri şekerpare yapamadı doğru düzgün. Sen bize baklava diyorsun sjsjjsjs.
Bas gaza aşkom bas gazaAma onlarla siz bir misinizOnlar hep acemi
Yalan mı aşkom benim sultanlarımın eline onlar su bile dökemezBas gaza aşkom bas gaza
Benimki de diyemezdi önceden, şimdi gelinleri ve torunlarından bana fırsat kalmıyor.Benim anam diyemez,çünkü ben marifetli değilim o kadar cancağızım
EriyoruzHala sıcak yahu
Benim malzeme hazır "lets go" de başlayalımBaklava dedik ya
Margaret Hale seni örnek almalıBenim malzeme hazır "lets go" de başlayalım
Bi yapamadık gitti. İçimizde kaldı
Aynen yaBi yapamadık gitti. İçimizde kaldı
Ama bu olmadıAynen ya
Şerbetli tatlı yapalım. Margaret Hale revani yapısın sen baklava, yasminsay şöbiyet bende havuç dilimi yapayım
Baklava ile yarışamazAma bu olmadı
Kıbrıs tatlısını görmüştük
Herkes baklava yapsın
En zayıf halka benimAynen ya
Şerbetli tatlı yapalım. Margaret Hale revani yapısın sen baklava, yasminsay şöbiyet bende havuç dilimi yapayım
BezdukEriyoruz
Doğru aşkooom,dökemezlerYalan mı aşkom benim sultanlarımın eline onlar su bile dökemez
Aynen sağlık daha önemli zaten,darısı isteyenlere inşallahAman 1 olsun sağlıklı olsun darısı da isteyenlere olsun
Aşk yaşıyoz onunla eşimde bazen bişi oldumu sarıyı versene dio,bunun maviside çıktı kireçler için aldıkta kullanmadım daha.Nevreste ablacm
Hanım abla benden erken davranmş
Gerçekten cok güzel bu sarı güç
Bir fısla baya tozlardan arındırıo penleri
Yk benm ne haddime sizler gibi hocalarm dururken
Hahahahaha şanslı kz
Sende sağol yasocumSağ olasın ablacım
Cidden oluyor canımcımOlsunn ablamm olurr oylee
GünaydınGünaydınlar gençlik