- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
Amin Nevosum aminRabbim hep iyilerle karşılaştırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Nevosum aminRabbim hep iyilerle karşılaştırsın
DemeBurası
Oooo maşallahSüperim vallaha
HahhahahabVer coşkuuu verrrrrr lilili
Cok sukur iyiyim canim. Tuvalet banyo yaptırıyorum bitti sayılır sonunda bu haftasonu evime gececegim. Bir temizliğin kaldiHosgeldin canım iyiyiz şükür sen nasılsın
Ay annemlerin evde yaprak kimildamiyor fenalardayımmmmm.......Burası
Neler var neler yok çok var mi tarif alan??Oooo maşallah
15 tarif ve hepsi bombaNeler var neler yok çok var mi tarif alan??
Ohhh misss tertemiz yepyeni güle güle sağlıkla otur evinde bitanemCok sukur iyiyim canim. Tuvalet banyo yaptırıyorum bitti sayılır sonunda bu haftasonu evime gececegim. Bir temizliğin kaldi
Ay annemlerin evde yaprak kimildamiyor fenalardayımmmmm.......
Ben güzel bir sunum buldum ama arkasına ates resmi koysam mi bilemedim sen ne diyorsun bu konuda15 tarif ve hepsi bomba
Daha iyileri herkese olsun. Yarısı ayrı diğer yarısı ayrı fayansti hem buhulu kalıyordu temizleyemez bile, çok sevindim yapabildiğimize.Ohhh misss tertemiz yepyeni güle güle sağlıkla otur evinde bitanem
Valla delirmelikCok sukur iyiyim canim. Tuvalet banyo yaptırıyorum bitti sayılır sonunda bu haftasonu evime gececegim. Bir temizliğin kaldi
Ay annemlerin evde yaprak kimildamiyor fenalardayımmmmm.......
Demesem de öyle desem de
Ateş güzel olurBen güzel bir sunum buldum ama arkasına ates resmi koysam mi bilemedim sen ne diyorsun bu konuda
İnsan duştan çıkmadan terler mi yaaaa öyle bir ortam düşünValla delirmelik
15 tarif ve hepsi bomba
Cidden mi diyorsun? Bak yaparım bir çılgınlıkAteş güzel olur
Hepimizin ortak derdi şu an buİnsan duştan çıkmadan terler mi yaaaa öyle bir ortam düşün
Çabucak gelsinler
Yap tabi ne eksiğin varCidden mi diyorsun? Bak yaparım bir çılgınlık
Beğendiysen gönlüne göre olduysa ne güzelDaha iyileri herkese olsun. Yarısı ayrı diğer yarısı ayrı fayansti hem buhulu kalıyordu temizleyemez bile, çok sevindim yapabildiğimize.