- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Sorana bakPotansiyel tehlikeler kimler bu ay, biri sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorana bakPotansiyel tehlikeler kimler bu ay, biri sen
İyidir canım Çok sıcak canım Evde yine iyi ama dışarıda çok zorIyiyim kızlar sizler nasılsınız sıcak ya yaprak kımıldamıyor..
Sizin oralar nasıl
Bide düşünün bahçedeyim yani
Sus kız ben kokoreç yapcamSorana bak
Bende alınan tariflerini hepsi çok iyiOndan az tarif alındıPotansiyel tehlikeler kimler bu ay, biri sen
Sunumu halletsen tarifin 1.olabilirSorana bak
Sus kız ben kokoreç yapcam
Aynen dışarıda nefes alınamıyorİyidir canım Çok sıcak canım Evde yine iyi ama dışarıda çok zor
Ee zaten asıl problem ordaSunumu halletsen tarifin 1.olabilir
Hadi inşallahAynen dışarıda nefes alınamıyor
Haftaya serinlik gelicekmiş
Sunumda patlayacak ve sen değilsin hımmm tamamBende alınan tariflerini hepsi çok iyiOndan az tarif alındı
Sunumda patlayacakOnuda kim yaparsaAma ben değilim o kesin
Tarifi yapmadan sunumu önceden hazırla çekim yap bana at konuşalımEe zaten asıl problem orda
Abla vallahi sizin yüzünüzden en son göz estetiği kursuna gidecem
Tarifi sunuma çok uygun değilSunumda patlayacak ve sen değilsin hımmm tamam
Aaa canım sende varmısın yarışma da ne güzelEe zaten asıl problem orda
Abla vallahi sizin yüzünüzden en son göz estetiği kursuna gidecem
Gönlğn benden yana biliorm ama çaktırmıosnAaa canım sende varmısın yarışma da ne güzel
Hadi bakalım 2 ay aradan sonra kim alıcak birinciliği
Oda katılıyor ve tarifi ilklerde olan bir tarifGönlğn benden yana biliorm ama çaktırmıosn
Telden çekebilirsin o ayrı ama hakket neden getirmezlerİşin kötü yanı fotopraf makinamı arkadaşım kına yoğurması için istedi ve henüz getirmediler
Telefonumda nasıl çekecem bilmiyorm
Alınan eşya neden geri getirilmez hiç anlamıorm
Yok artıkİşin kötü yanı fotopraf makinamı arkadaşım kına yoğurması için istedi ve henüz getirmediler
Telefonumda nasıl çekecem bilmiyorm
Alınan eşya neden geri getirilmez hiç anlamıorm
Ee abla katılmşsa tek kendinemi oy vercekOda katılıyor ve tarifi ilklerde olan bir tarif
Ben birinden bişi istemem ama istersem işim bittiği anda götürürmTelden çekebilirsin o ayrı ama hakket neden getirmezler
Illa isteyeceksin
Niye senin 1.olmanı istesin onu diyorumEe abla katılmşsa tek kendinemi oy vercek
Aaaa hiç yakştıramadm
Ben birinden bişi istemem ama istersem işim bittiği anda götürürm
İnsanlar garip