- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Dene ve gör babyDenettirmeyin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dene ve gör babyDenettirmeyin bana
O tarz yapmadım. Ama ben domates, soğan, sarımsak, defne yaprağı, karanfil, tarçın, şeker, sirke, tuz bunlarla sos yapıyorum. Ekmek banıp yenmelikNe yapsan güzel oluyorAnnem sos yapar bahceden domateslerle. Domates biber maydanoz sarimsak sivi yağ salsa gibi oluyo ama efsane bişey her yemege yakisiyor kışın muhteşem bir nimet. Domatesler rendeleniyor diger malzemeler dograniyor yapmissindir belki de
Senin sunumun güzel ama hakkını yemeBenim İskender öyle oy aldı.
Hadi oradanEfsane sunum yapmış bakıra bağlıyorBenim İskender öyle oy aldı.
Bir köşesine kek, kurabiye koyup paylaşayımDene ve gör baby
Hah sirkede oluyor unuttum.O tarz yapmadım. Ama ben domates, soğan, sarımsak, defne yaprağı, karanfil, tarçın, şeker, sirke, tuz bunlarla sos yapıyorum. Ekmek banıp yenmelikNe yapsan güzel oluyor
Buldum. Direk çay saati yapalım. Bir, tatlı bir tuzluBir köşesine kek, kurabiye koyup paylaşayım
Katılım olsa isterim ama güvenemiyorumGülü seven dikenine katlanır nevoş ne ucuz ki
Yöresel kaç yıl oldu arası baya uzadı ama biliyorum yapmayacağız
Tamam inşallah canımHah sirkede oluyor unuttum.
Seninki de değişikmiş denemek lazm
Kucuk bi kavanoz dedigimi denesen off mis mis
Kimse yanaşmıyor sende haklısınKatılım olsa isterim ama güvenemiyorum
Aman o kalsın geçen yıl başıma bir sürü şey geldiBuldum. Direk çay saati yapalım. Bir, tatlı bir tuzlu
HayırdırAman o kalsın geçen yıl başıma bir sürü şey geldi
Bir sen bir benKimse yanaşmıyor sende haklısın
Kekim söndü, kızım yandı yaHayırdır
Ayyy doğru ya. Hatırladım şimdi Allah beterinden korusunKekim söndü, kızım yandı ya
Amin canımAyyy doğru ya. Hatırladım şimdi Allah beterinden korusun
Bu sefer de böyle yırttık 30 oydan. Ne zamandır öyle oy almıyorum ya. Neden acaba, zaten iki ay yarışma yoktu ondan olabilir mi sjsksjksjsHadi oradanEfsane sunum yapmış bakıra bağlıyor
Tarifinde, sunumunda çok güzelBu sefer de böyle yırttık 30 oydan. Ne zamandır öyle oy almıyorum ya. Neden acaba, zaten iki ay yarışma yoktu ondan olabilir mi sjsksjksjs
Ne geldi yav ben onda ikinci olmuştum. Hiç kaos hatırlamıyorum.Aman o kalsın geçen yıl başıma bir sürü şey geldi
Yaptığım kek fırından çıktıktan sonra söndü. Sonra rastgele alelacele bir kek yaptım. Oda olmadı. Çok sıkıştım. O sırada kızımın üstüne çaydanlık devrildi yandıNe geldi yav ben onda ikinci olmuştum. Hiç kaos hatırlamıyorum.