- 8 Haziran 2013
- 57.554
- 152.765
- 898
Dene ve gör babyDenettirmeyin bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene ve gör babyDenettirmeyin bana![]()
O tarz yapmadım. Ama ben domates, soğan, sarımsak, defne yaprağı, karanfil, tarçın, şeker, sirke, tuz bunlarla sos yapıyorum. Ekmek banıp yenmelikAnnem sos yapar bahceden domateslerle. Domates biber maydanoz sarimsak sivi yağ salsa gibi oluyo ama efsane bişey her yemege yakisiyor kışın muhteşem bir nimet. Domatesler rendeleniyor diger malzemeler dograniyor yapmissindir belki de![]()
Senin sunumun güzel ama hakkını yemeBenim İskender öyle oy aldı.![]()
Hadi oradanBenim İskender öyle oy aldı.![]()
Bir köşesine kek, kurabiye koyup paylaşayımDene ve gör baby![]()
Hah sirkede oluyor unuttum.O tarz yapmadım. Ama ben domates, soğan, sarımsak, defne yaprağı, karanfil, tarçın, şeker, sirke, tuz bunlarla sos yapıyorum. Ekmek banıp yenmelikNe yapsan güzel oluyor
![]()
Buldum. Direk çay saati yapalım. Bir, tatlı bir tuzluBir köşesine kek, kurabiye koyup paylaşayım![]()
Katılım olsa isterim ama güvenemiyorumGülü seven dikenine katlanır nevoşne ucuz ki
Yöresel kaç yıl olduarası baya uzadı ama biliyorum yapmayacağız
![]()
Tamam inşallah canımHah sirkede oluyor unuttum.
Seninki de değişikmiş denemek lazm
Kucuk bi kavanoz dedigimi denesen off mis mis![]()
Kimse yanaşmıyorKatılım olsa isterim ama güvenemiyorum![]()
Aman o kalsın geçen yıl başıma bir sürü şey geldiBuldum. Direk çay saati yapalım. Bir, tatlı bir tuzlu![]()
Bir sen bir benKimse yanaşmıyorsende haklısın
Kekim söndü, kızım yandı yaHayırdır![]()
Ayyy doğru ya. Hatırladım şimdiKekim söndü, kızım yandı ya![]()
Amin canımAyyy doğru ya. Hatırladım şimdiAllah beterinden korusun
Bu sefer de böyle yırttık 30 oydan. Ne zamandır öyle oy almıyorum ya. Neden acaba, zaten iki ay yarışma yoktu ondan olabilir mi sjsksjksjsHadi oradanEfsane sunum yapmış bakıra bağlıyor
![]()
Tarifinde, sunumunda çok güzelBu sefer de böyle yırttık 30 oydan. Ne zamandır öyle oy almıyorum ya. Neden acaba, zaten iki ay yarışma yoktu ondan olabilir mi sjsksjksjs
Ne geldi yav ben onda ikinci olmuştum. Hiç kaos hatırlamıyorum.Aman o kalsın geçen yıl başıma bir sürü şey geldi![]()
Yaptığım kek fırından çıktıktan sonra söndü. Sonra rastgele alelacele bir kek yaptım. Oda olmadı. Çok sıkıştım. O sırada kızımın üstüne çaydanlık devrildi yandıNe geldi yav ben onda ikinci olmuştum. Hiç kaos hatırlamıyorum.![]()