- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Çok güzel. Güle güle kullan nevoşGörümcem bana ne hediye etti Eki Görüntüle 3120423 Eki Görüntüle 3120424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel. Güle güle kullan nevoşGörümcem bana ne hediye etti Eki Görüntüle 3120423 Eki Görüntüle 3120424
Sağ ol CanomSonra parlattım gördün müÇok güzel. Güle güle kullan nevoş
Ne güzel olmuşKızlar tepsiye deneme yaptım. Salça ile parlattım.
Anlaşılması için benzer resim çektim. Çok uğraşamadım. Biraz daha uğraşınca biraz daha parlayabilir. Fikir olsun diye atıyorum.
Eki Görüntüle 3120440 Eki Görüntüle 3120441
Gördüm tabiSağ ol CanomSonra parlattım gördün mü
Çok bakırımıza yok nasıl parlatırız bilmiyoruzNe güzel olmuş
Salça ile parlatmak hiç aklıma gelmezdi
Bakırı boş sunacağım bakalım 50 oy alıyor muGördüm tabi
Gelsin zalım sunumlar
Hele bostan domatesi ise offfAynen inanır
Ben kendim yapıyorum.Benzer olmuyor ama çocuklar seviyor. Özellikle tost çok iyi oluyor. Bundan sonra ilk işim ketçap yapmak
Kalaycılar vardır çarşıda illaki. Onlar parlatıyorÇok bakırımıza yok nasıl parlatırız bilmiyoruz
Canom şimdi tepsiye uygun kategori arıyorum. Ne önerirsin
Eşim bugün bahçeden toplamış getirmişOnlarla yapayım birkaç kavanozHele bostan domatesi ise offf
Margi dedi ya kadın haklı. Ölüsü 80 oyBakırı boş sunacağım bakalım 50 oy alıyor mu
Aynen parlatırlar ama kimbilir kaça yaparlarEşim sonra kalaylatırız uğraşma dediAma o sonra ne zaman kimbilirKalaycılar vardır çarşıda illaki. Onlar parlatıyor
Direk direksiyonu yöresele kır sen. Bunda karışık kuru dolma muazzam olur bak
Denettirmeyin banaMargi dedi ya kadın haklı. Ölüsü 80 oy
Kek cuk oturur.Cuk oturan bir kategori yapmalıyız
Neden olmasın
Annem sos yapar bahceden domateslerle. Domates biber maydanoz sarimsak sivi yağ salsa gibi oluyo ama efsane bişey her yemege yakisiyor kışın muhteşem bir nimet. Domatesler rendeleniyor diger malzemeler dograniyor yapmissindir belki deEşim bugün bahçeden toplamış getirmişOnlarla yapayım birkaç kavanoz
Kek kalıbım yok olsa siz görürsünüzKek cuk oturur.
Etnik desenli yapar renkli hamurlarlaKek cuk oturur.
Sağol cancağızım, evet evetGeçmişler olsun cancağzım, üşüttün mü?
Gülü seven dikenine katlanır nevoş ne ucuz kiAynen parlatırlar ama kimbilir kaça yaparlarEşim sonra kalaylatırız uğraşma dediAma o sonra ne zaman kimbilir
Evet ya yöresel yapmalıyız pastada neymiş
Benim İskender öyle oy aldı.Bakırı boş sunacağım bakalım 50 oy alıyor mu