• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Bende de 2 gorumce var severim sayarım saolsunlar abla gibiler bana. Uzağiz diye mi acaba 😂
Olabilir canım yakın yaşamak lazım😁
Bizim gelin beni sevmez mesela😁Ama benim eltim ve görümcemle aram çok iyidir🤗🧿

Şahsen ben rahatsız etmek istemiyorum zaten herkese yazıyorsunuz yük olurum gibi düşünüyorum...ama buraya katılmamin sebebi zaten bilmediklerimi öğrenmek...🥰🥰aktif olarak yazmasam da fırsat buldukça bakıyorum hep 💕

Olabilir canım yakın yaşamak lazım😁
Bizim gelin beni sevmez mesela😁Ama benim eltim ve görümceme aram çok iyidir🤗🧿
Sürekli telefonlaşiriz yilda 1 ay görüşüyoruz yüz yüze onda da hiç takışmadk şimdiye kadar. Tu tü maşallah bana 1 ay yetiyo fazlasını bilemem 😂

Şahsen ben rahatsız etmek istemiyorum zaten herkese yazıyorsunuz yük olurum gibi düşünüyorum...ama buraya katılmamin sebebi zaten bilmediklerimi öğrenmek...🥰🥰aktif olarak yazmasam da fırsat buldukça bakıyorum hep 💕
Aşkolsun neden rahatsız olayım🤗❤️Ben özelde daha aktifim😁Ne zaman istersen yazabilirsin 🤗Bence sunumda iyi olan çoğu arkadaş destek olur🤗

Nevoş asla rahatsz olmaz kem kum etmeden her yoruma cevap verir canımız o 😍 bu topik herkese açık herkes elinden geldigince yazar yardimci olur birbirine 🌹

Sürekli telefonlaşiriz yilda 1 ay görüşüyoruz yüz yüze onda da hiç takışmadk şimdiye kadar. Tu tü maşallah bana 1 ay yetiyo fazlasını bilemem 😂
Maşallah canım 🧿
Benim görümcem benden 8 ay küçük🤗Evlendiğimde o bekardı. Bana hep arkadaş olmuştur. Hatta konuşurduk sen evlenince ne yapacağım derdim. Çok sık yüzyüze görüşmüyoruz. Ama telefonda çok konuşuruz. Kız kardeşimden daha yakındır bana 🤗Hep destek olmuştur. Tabi bende ona🧿

Aşkolsun neden rahatsız olayım🤗❤️Ben özelde daha aktifim😁Ne zaman istersen yazabilirsin 🤗Bence sunumda iyi olan çoğu arkadaş destek olur🤗
Hiç şüphem yok 🥰çok sağolun inşallah şöyle yoğunluğu atlatıp sakin sakin yapabildigim bi ayda bol bol tavsiye alacağım 😀😀

Hiç şüphem yok 🥰çok sağolun inşallah şöyle yoğunluğu atlatıp sakin sakin yapabildigim bi ayda bol bol tavsiye alacağım 😀😀
Bölümdeki arkadaşlar eylülde pasta istiyor. Ahhh bilseler aramızda senin gibi çok tehlikeli bir arkadaş var 😁
Senin aslında sunumdan çok tarif almanla ilgili sıkıntı olabiliyor. Mesela bu tarifinde mantar çok tehlikeli bir yiyecek🤗İnan sadece Bonfile olsaydı daha çok oy alabilirdi🤗❤️

Back