• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Sunum çok güzel 10 numara. Ama etler minik kalmış gözükmüyor, et daha ön planda olsaydı 🤔 .
Aslında sac kavurma eti daha minik doğranıyor bende iri oldu diye eleştiri alırım diyordum🤦
Çekim uzak oldu aslında🤔Benim içime sinmedi ama çözemedim sorunu😁

Aslında sac kavurma eti daha minik doğranıyor bende iri oldu diye eleştiri alırım diyordum🤦
Çekim uzak oldu aslında🤔Benim içime sinmedi ama çözemedim sorunu😁
Aynen çekim uzak olduğundan gözükmüyor. Ama görsellik olarak çok güzel herkes görselliği oy vermiyor ki 🤦🏻‍♀️

Sende de etlerde biraz sıkıntı var, net ve parlak değil. Yoksa sunum muhteşör.🤣🤣
Zaten ben de beğenmedim etlerin duruşunu, eklemeyeceğim dedim, razı ettiler beni. Kasaba doğrattmış eşim eti, ben doğrasam daha muntazam olurdu🤦🏻‍♀️

Aynen çekim uzak olduğundan gözükmüyor. Ama görsellik olarak çok güzel herkes görselliği oy vermiyor ki 🤦🏻‍♀️
Ya ben bunu daha öncede yapmıştım. O zaman sunum iyi olmamıştı. Sayfama eklemek için bu tarifi seçtim. Yapmazsam içimde kalacaktı. Oy falan önemli değil😁Baktım nette hiç güzel sunum yok. Yani örnek olacak bir sunum yok.
Öyle olunca kafama göre takıldım. Gelen tarifler biraz planımı bozdu ancak bu kadar oldu. İşin özü benim için görsel yeterliydi😁

Ya ben bunu daha öncede yapmıştım. O zaman sunum iyi olmamıştı. Sayfama eklemek için bu tarifi seçtim. Yapmazsam içimde kalacaktı. Oy falan önemli değil😁Baktım nette hiç güzel sunum yok. Yani örnek olacak bir sunum yok.
Öyle olunca kafama göre takıldım. Gelen tarifler biraz planımı bozdu ancak bu kadar oldu. İşin özü benim için görsel yeterliydi😁
40 oy almışım 100 oy alanı eleştiriyorum, şaka gibi :KK53:

Back