- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Kullanıyordu son 2 senedirGörümcen ondan mı kullanıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıyordu son 2 senedirGörümcen ondan mı kullanıyor?
Ben 17 aylıkken bırakmışımşuan 13 aylık
annem dioki deniyim mi
iyimisin sen dedim ya konuşamıo bebe
ne diecek sana anneanne tuvaletim geldiiii mi?
Annelerimiz bizi hep o yaşlarda alıştırmış. Annem de söyleniyordu, kazık kadar oldu, hala bezli diye ahsjahjs. Tuvalet iletişimi kitabını oku. O şekilde denerken erken bırakabilir.şuan 13 aylık
annem dioki deniyim mi
iyimisin sen dedim ya konuşamıo bebe
ne diecek sana anneanne tuvaletim geldiiii mi?
şuan 13 aylık.. o aylarda kış geliyor çok zor üşütürBen 17 aylıkken bırakmışım
Kız olan yeğenlerim de 2 yaşı görmeden bıraktı
ben sabaha kadar okusam neAnnelerimiz bizi hep o yaşlarda alıştırmış. Annem de söyleniyordu, kazık kadar oldu, hala bezli diye ahsjahjs. Tuvalet iletişimi kitabını oku. O şekilde denerken erken bırakabilir.
Ben 4-5 senedir Migros’un pedini kullanıyorum. Allerjik bünyem var, kaşıntı yapmıyor.arkadaşım hiç memnun değil
koku yapıormuş bide sızdırma
giden gittikten snra bize neeeğğğ
Bizimki beş yıl bez kullansa ben de ucuzundan almaya çalışırdım. Beş nedir? Neyse kınamıyorum kınamıyorum kınamıyorum kınamıyorumajsjaksjKullanıyordu son 2 senedir
migrosun pedidemi varrrrrrrrrrBen 4-5 senedir Migros’un pedini kullanıyorum. Allerjik bünyem var, kaşıntı yapmıyor.
1 molped
2 Migros’un pedi
Molped Antibakteriyel kullandığım en iyi peddi. Şu mavi ambalajlı olan.Ben 4-5 senedir Migros’un pedini kullanıyorum. Allerjik bünyem var, kaşıntı yapmıyor.
1 molped
2 Migros’un pedi
Evetmigrosun pedidemi varrrrrrrrrr
uygunmu bari
Yeşil olan da bana iyi geldi. Şu ikisini kullanıyorum.Molped Antibakteriyel kullandığım en iyi peddi. Şu mavi ambalajlı olan.
5,75₺ diğerlerine göre çok çok uygun. Molped 18’li 50₺ civarında. Migros hayli hayli uygun yani. Ve diğer market markaları gibi değil, artık markette bulunmayabiliyor.uygunmu bari
abla kalınmı ?5,75₺ diğerlerine göre çok çok uygun. Molped 18’li 50₺ civarında. Migros hayli hayli uygun yani. Ve diğer market markaları gibi değil, artık markette bulunmayabiliyor.
Naylonumsu yapısı yok canım, kaşıntıdan duramam yoksaabla kalınmı ?
ben orkid kullanıyorum naylonumsu yapısı beni sinir ediyor
ama işte ince.. bitek onunla rahat ediyorum
tşk ederim deniyim biNaylonumsu yapısı yok canım, kaşıntıdan duramam yoksa
Kalınlık olarak molped ile aynı, doku olarak da aynı gibi.
Dur birazdan seni darlayacağım o dediğim ped konusunda.Yeşil olan da bana iyi geldi. Şu ikisini kullanıyorum.Eki Görüntüle 3106094
Darla canımDur birazdan seni darlayacağım o dediğim ped konusunda.
O benim suç ortağımher konuda