- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Bir Bursalı ve akıllı kadın anasının evinde yapar mı bu işi, kv evi ne güne duruyor cancağzım?Doğru,kız Bursa'lı,güzel ve akıllı, kendimden biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir Bursalı ve akıllı kadın anasının evinde yapar mı bu işi, kv evi ne güne duruyor cancağzım?Doğru,kız Bursa'lı,güzel ve akıllı, kendimden biliyorum
Hepsi ayrı evet.Görümcemin kızı 5 yaşına doğru gidiyor. Daha 1 ay evvel çözdü diyebilirim. Oyuna daldığı zaman altına kaçırıyor arada
Herkesin çocuğu bir değil kuzu, kimse ile kıyaslanmaz bebeler
olsun be yasmin baska turlu nasil vakit gececekDüğünler, kurban, tatil bitti. Fındık başlıyor yarın, ardından ne gelir bilinmez, totom yer aramasın boşuna diye düşünüyorum minnakım
Onda devamını getirir cancağızım kaçırma kısmı olursa kv evindeBir Bursalı ve akıllı kadın anasının evinde yapar mı bu işi, kv evi ne güne duruyor cancağzım?
En güzeli boşverValla Antep’te işim çok daha kolay olurdu. Ben zor olanı seçtim. Elimde sadece bu yaz kaldı çünkü. Ağustos sonuna kadar da eve dönmeyeceğiz. Eylül’ün 1’inde seminerler başlıyor. Mecbur kaldım biraz da.
Bilmiyorum, bizimkiler de para yok diye ağlayan cinsten, ama rahatını bozmadı bunca yıldır. Şimdi çocuk okula başlayacak diye ayaklandı da bıraktırdıbenm 5 yıl beze verecek param yk
bez kaç para bilionmu sen
Elimde Molfix 6 numaralar kaldı. Kuzenimin eşine verdim. Gram üzülmedim.benm 5 yıl beze verecek param yk
bez kaç para bilionmu sen
Molfix’in en son tanesi 3 liraya gelmişti.Bilmiyorum, bizimkiler de para yok diye ağlayan cinsten, ama rahatını bozmadı bunca yıldır. Şimdi çocuk okula başlayacak diye ayaklandı da bıraktırdı
ilk gunler zor olur margrit ama biraz odul ile biraz da senin mutluguunu gordukce o da tuvaleti tercih edecek goreceksinValla Antep’te işim çok daha kolay olurdu. Ben zor olanı seçtim. Elimde sadece bu yaz kaldı çünkü. Ağustos sonuna kadar da eve dönmeyeceğiz. Eylül’ün 1’inde seminerler başlıyor. Mecbur kaldım biraz da.
Ben sürekli evimde sakince oturmaya varım minnakım, gayette zaman geçirebilirimolsun be yasmin baska turlu nasil vakit gececek
evde de zaman geciriyorum diyorsun bende bag bahce isi sevmem yoruyor beniBen sürekli evimde sakince oturmaya varım minnakım, gayette zaman geçirebilirim
İlk dört gün kabus gibiydi. 5. gün haber vermeye başladı çok şükür.ilk gunler zor olur margrit ama biraz odul ile biraz da senin mutluguunu gordukce o da tuvaleti tercih edecek goreceksin
Migros’un markası için iyi diyollağğ, ucuzmuş daMolfix’in en son tanesi 3 liraya gelmişti.
maşallahBiz de bir haftada çözdük.
seni sevmeyen ölsün ölsünnnnnnnnnnnnnSen beni artık sevmiyorsun
deli gibi 5 numara stok yapmıştımElimde Molfix 6 numaralar kaldı. Kuzenimin eşine verdim. Gram üzülmedim.
Görümcen ondan mı kullanıyor?Migros’un markası için iyi diyollağğ, ucuzmuş da
Toplu katliam olmasa barimaşallah
seni sevmeyen ölsün ölsünnnnnnnnnnnnn
deli gibi 5 numara stok yapmıştım
geceleri prima premium care
gündüzleri mavi molfix kullanıorum
kuruşlu zamanlardan kalma
temennim 2 yaşında bu olayı bitirmek
aksi halde yandık çünküüüüüüüüüüü stok yetmez
arkadaşım hiç memnun değilMigros’un markası için iyi diyollağğ, ucuzmuş da
giden gittikten snra bize neeeğğğToplu katliam olmasa bari
arkadaşım hiç memnun değil
koku yapıormuş bide sızdırma
giden gittikten snra bize neeeğğğ
2 yaş. Hmmm. Hayatta başarılar.maşallah
seni sevmeyen ölsün ölsünnnnnnnnnnnnn
deli gibi 5 numara stok yapmıştım
geceleri prima premium care
gündüzleri mavi molfix kullanıorum
kuruşlu zamanlardan kalma
temennim 2 yaşında bu olayı bitirmek
aksi halde yandık çünküüüüüüüüüüü stok yetmez
şuan 13 aylık2 yaş. Hmmm. Hayatta başarılar.