- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Çok iyi fikirmiş. Teşekkür ederim canım
Benim dondurucu şimdiden dolduDerindondurucum olsa neler neler yapacağım ama yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dondurucu şimdiden dolduDerindondurucum olsa neler neler yapacağım ama yok
Güzelciğimm profillerimizdekiler ney öyle yaa sende yeşil elma var bende arı falan
Maşallah sanaÇok iyi fikirmiş. Teşekkür ederim canım
Benim dondurucu şimdiden doldu
Madalyalar karıştıGüzelciğimm profillerimizdekiler ney öyle yaa sende yeşil elma var bende arı falan
2. Bildirimle beni tarihe gömmemiz yok muOylar birbirine yaklaşmış
Olmaz mı2. Bildirimle beni tarihe gömmemiz yok mu
İnşallah canım. Evde çok ihtiyaç. Hele büyük ailelerde.Maşallah sana
Benim dolap hiç boş kalmıyor
Derindondurucum olsa daha rahat olacak. Seneye belki nasip olur
Ama ben sevdim böyle hoş olmus benimkini düzeltmeyimMadalyalar karıştı
Alırız bir dalOlmaz mı
Tamam canım inşallahAma ben sevdim böyle hoş olmus benimkini düzeltmeyim
Hiç bitmiyor. Listem kabarıkİnşallah canım. Evde çok ihtiyaç. Hele büyük ailelerde.
Benim elma sigarayı bıraktığım için gelmişti tatlım Yemek yarışmalarıyla alakalı sanırım sizinkilerGüzelciğimm profillerimizdekiler ney öyle yaa sende yeşil elma var bende arı falan
Onun diyet takımları ile alakalıBenim elma sigarayı bıraktığım için gelmişti tatlım Yemek yarışmalarıyla alakalı sanırım sizinkiler
Aynen yaaa evin eksiği bitmezHiç bitmiyor. Listem kabarık
Kızların sınav yılıBu yıl zor geçecekAynen yaaa evin eksiği bitmez
Allah yardımcınız olsun nevoşKızların sınav yılıBu yıl zor geçecek
Sağ ol canımAllah yardımcınız olsun nevoş
Yaaa çok teşekkür ederim biraz sıkıştı program..bir gün önceye almak zorunda kaldım.icim rahat yapacağımBen hiç yapmadım ama @yasminsay yaptığını söylemişti. Gayet iyi oluyormuş. Hatta ondan cesaret alıp denemeyi düşündüm ama nasip olmadıO yapıyorsa kesin oluyordur
Riske atma derim