- 8 Nisan 2017
- 56.743
- 296.422
Ananın evinin içine edeceksin yani?8 gündür anamın evindeyim. Sadece iki kere bir saatliğine parka çıkardım bizimkini.
kkorkulu rüyam tuvalet eğitimi şu 1.5 -2 yaşında 1 haftada çözdük biz bu işi dienlerin hastasıyımBir ay sonra 3 olacak.
Bula bula tatili mi buldun o iş içinTuvalet eğitimi yüzünden evdeyim ben de. Yoksa dinlendirmem totişkomu.
günaydın kankssssGünaydin
Tabiki kuzumabla biliorum gönlünde yatan aslan benm
kaç yaşındaaaaaaaa
gunaydingünaydın kankssss
Maksat Antep’teki ev batmasın cancağzımBula bula tatili mi buldun o iş için
Başımın etini yiyordu alıştır bunu diye. Kendisi kaşındı. Bildiğin daire ama pek hasarlı atlatmadık birçoğuna göre.Ananın evinin içine edeceksin yani?
Bahçeli mi bari, daha rahat geçirirdiniz bu dönemi?
Düğünler, kurban, tatil bitti. Fındık başlıyor yarın, ardından ne gelir bilinmez, totom yer aramasın boşuna diye düşünüyorum minnakımnasilsin yavrum bitirdin mi dugunleri
Doğru,kız Bursa'lı,güzel ve akıllı, kendimden biliyorumMaksat Antep’teki ev batmasın cancağzım
kkorkulu rüyam tuvalet eğitimi şu 1.5 -2 yaşında 1 haftada çözdük biz bu işi dienlerin hastasıyım
Görümcemin kızı 5 yaşına doğru gidiyor. Daha 1 ay evvel çözdü diyebilirim. Oyuna daldığı zaman altına kaçırıyor aradakkorkulu rüyam tuvalet eğitimi şu 1.5 -2 yaşında 1 haftada çözdük biz bu işi dienlerin hastasıyım
Valla Antep’te işim çok daha kolay olurdu. Ben zor olanı seçtim.Maksat Antep’teki ev batmasın cancağzım
benm 5 yıl beze verecek param ykGörümcemin kızı 5 yaşına doğru gidiyor. Daha 1 ay evvel çözdü diyebilirim. Oyuna daldığı zaman altına kaçırıyor arada
Herkesin çocuğu bir değil kuzu, kimse ile kıyaslanmaz bebeler
Biz de bir haftada çözdük.kkorkulu rüyam tuvalet eğitimi şu 1.5 -2 yaşında 1 haftada çözdük biz bu işi dienlerin hastasıyım