- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.908
- 28
Malesef askim beyaz olan kanatlim sağ olsun konumuza donelim boşverYaaaaaa Öldü mü kuzucuummm çok üzüldüm yaaa bu bi isaret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef askim beyaz olan kanatlim sağ olsun konumuza donelim boşverYaaaaaa Öldü mü kuzucuummm çok üzüldüm yaaa bu bi isaret
Bak bu doğruSenin güzelliğini görmüşler
Gizli NurellaModa birincisi olmuş bize söylemiyor
Sağol nevoşumSenin güzelliğini görmüşler
Evet daha tarzO güzel durmuş, şimdi gördüm
Cancağzım, elmandan bir ısırık alabilir miyim, çogselllI
İnşaat
Sağol hemşocanim
Tabiiiiii ki cancağızım, paylaşmak güzeldirCancağzım, elmandan bir ısırık alabilir miyim, çogselll
İnş ona bisey olmaz kuzumMalesef askim beyaz olan kanatlim sağ olsun konumuza donelim boşver
Miss missTabiiiiii ki cancağızım, paylaşmak güzeldir
Bugün BDV’de polemiklerde takılmaktan bildirim gelmiş, 50li oylar almışız haberim olmamış. Delinin biri evde yemek yapan kadınları kocişine yaranmaya çalışıyor diye bokladı. Bu topiğe gelse hepimizi kınardı demek ki.Ciddiye alınmayacak Margaret Hale gezenticiğim
Afiyet olsun cancağızım benimMiss miss
Yok artıkBugün BDV’de polemiklerde takılmaktan bildirim gelmiş, 50li oylar almışız haberim olmamış. Delinin biri evde yemek yapan kadınları kocişine yaranmaya çalışıyor diye bokladı. Bu topiğe gelse hepimizi kınardı demek ki.
Allah herkes kullanabilecegi bir beyin vermiyor be hemsomBugün BDV’de polemiklerde takılmaktan bildirim gelmiş, 50li oylar almışız haberim olmamış. Delinin biri evde yemek yapan kadınları kocişine yaranmaya çalışıyor diye bokladı. Bu topiğe gelse hepimizi kınardı demek ki.
Biz saklanalımBugün BDV’de polemiklerde takılmaktan bildirim gelmiş, 50li oylar almışız haberim olmamış. Delinin biri evde yemek yapan kadınları kocişine yaranmaya çalışıyor diye bokladı. Bu topiğe gelse hepimizi kınardı demek ki.
Çok zengin demekki ya da kocişi yokBugün BDV’de polemiklerde takılmaktan bildirim gelmiş, 50li oylar almışız haberim olmamış. Delinin biri evde yemek yapan kadınları kocişine yaranmaya çalışıyor diye bokladı. Bu topiğe gelse hepimizi kınardı demek ki.
Afiyet olsun cancağızım benim
Birde kocaya yaranmak için sunum yapıyorsunuz ayıp yaÇok zengin demekki ya da kocişi yok
Herifimin sunum gördüğü mü var, pembik gelin miyiz biz elticimBirde kocaya yaranmak için sunum yapıyorsunuz ayıp ya