- 5 Mayıs 2020
- 12.745
- 39.486
Bana en zor gelen şeyin kahvaltı hazırlamak oldugunu söylemiş miydimSen dedin çay saati olsaO daha zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana en zor gelen şeyin kahvaltı hazırlamak oldugunu söylemiş miydimSen dedin çay saati olsaO daha zor
Bayılana bak hele, et yemeğini donatılmış kahvaltıya gelince bayılıyorSofra mığğğ
Kıbrıs tatlısıBiri pizza diğerini bilemedim
O içli köfte yapmadan önceydiBana en zor gelen şeyin kahvaltı hazırlamak oldugunu söylemiş miydim
Ellerine sağlık canımKıbrıs tatlısı
Ay yok bana en zor şeydir kahvaltı hazırlamak. Hiç bu akşam da kolaya kaçıp kahvaltı edelim dememBayılana bak hele, et yemeğini donatılmış kahvaltıya gelince bayılıyor
Söylemiştin birkaç saniye önce yukarı mesajtaBana en zor gelen şeyin kahvaltı hazırlamak oldugunu söylemiş miydim
Bi mutfak şefim olsa o da kolay daO içli köfte yapmadan önceydi
Hafta içi evde kahvaltı yapmıyoruz. Pazarları da genelde dışarı çıkıyoruz öyle zoor yaniSöylemiştin birkaç saniye önce yukarı mesajta
Aynen öyle daha kolay. Ama biz genelde haşlama yaparız. Onun bulguru farklı ve fazla yoğurmaya gerek olmuyor.Bi mutfak şefim olsa o da kolay da
Nevoş sana zor olan bişey yok kiAynen öyle daha kolay. Ama biz genelde haşlama yaparız. Onun bulguru farklı ve fazla yoğurmaya gerek olmuyor.
Tecrübe diyelimNevoş sana zor olan bişey yok ki
Hamaratlık farklı bişey gerçekten. Ben de mutfakta iyi olmama rağmen hamarat değilim, sizlerin eline su dökemem
Ay ben o bulgur köftesine bayılıyoruum Elazığlı komşularımdan öğrenmiştimTecrübe diyelim
Mesela bugün güya makarna yapacaktık. Ağrılarım var yürüyemiyorum bileKalktım bulgur köftesi yaptım. Yemekten sonra sarma yapmam lazım, kurabiye falanYani yapmadan duramıyorum.
Mutfak benim için başka bir şey. Yoruldum, hasta oldum pek mühim değil
Bugün instagramda video attım ya kadın ıspanaklı gözleme videosu da vardı izledim, namaza giderken sürahi hanım gibi gidiyorum mutfağa gidince Batman gibi tereklere tırmanıyorum bana bir güç geliyor, herkese aynı mı diyorTecrübe diyelim
Mesela bugün güya makarna yapacaktık. Ağrılarım var yürüyemiyorum bileKalktım bulgur köftesi yaptım. Yemekten sonra sarma yapmam lazım, kurabiye falanYani yapmadan duramıyorum.
Mutfak benim için başka bir şey. Yoruldum, hasta oldum pek mühim değil
Yapamıyorum elimde değilCanıma eziyetAy ben o bulgur köftesine bayılıyoruum Elazığlı komşularımdan öğrenmiştim
Ama gel gör ki zor geldiği için yapmıyorum.
Sen ağrıların varken bile makarna yapmamış bunu yapmışsın
Ben duramıyorum keşke yapmasamBugün instagramda video attım ya kadın ıspanaklı gözleme videosu da vardı izledim, namaza giderken sürahi hanım gibi gidiyorum mutfağa gidince Batman gibi tereklere tırmanıyorum bana bir güç geliyor, herkese aynı mı diyor
Aklıma O kadın geldi. Ben değilim mesela, mutfağı, yemek yapmayı severim ama rahatsızsam, yorgunsam keyifsizsem canım uğraşmak istemez
Tüh köşeyi dönecektin nevosBuzlukta ıspanağım vardı geçen hafta yaptım. Bilsem ev ahalisine satardım