Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Nevoş sana zor olan bişey yok ki 😁
Hamaratlık farklı bişey gerçekten. Ben de mutfakta iyi olmama rağmen hamarat değilim, sizlerin eline su dökemem 😁
Tecrübe diyelim🤗
Mesela bugün güya makarna yapacaktık. Ağrılarım var yürüyemiyorum bile🤪Kalktım bulgur köftesi yaptım. Yemekten sonra sarma yapmam lazım, kurabiye falan🤣Yani yapmadan duramıyorum.
Mutfak benim için başka bir şey. Yoruldum, hasta oldum pek mühim değil😁

Tecrübe diyelim🤗
Mesela bugün güya makarna yapacaktık. Ağrılarım var yürüyemiyorum bile🤪Kalktım bulgur köftesi yaptım. Yemekten sonra sarma yapmam lazım, kurabiye falan🤣Yani yapmadan duramıyorum.
Ay ben o bulgur köftesine bayılıyoruum Elazığlı komşularımdan öğrenmiştim 😍
Ama gel gör ki zor geldiği için yapmıyorum.
Sen ağrıların varken bile makarna yapmamış bunu yapmışsın 🤣

Tecrübe diyelim🤗
Bugün instagramda video attım ya kadın ıspanaklı gözleme videosu da vardı izledim, namaza giderken sürahi hanım gibi gidiyorum mutfağa gidince Batman gibi tereklere tırmanıyorum bana bir güç geliyor, herkese aynı mı diyor🤣🤣🤣
Aklıma O kadın geldi. Ben değilim mesela, mutfağı, yemek yapmayı severim ama rahatsızsam, yorgunsam keyifsizsem canım uğraşmak istemez🤦🏻‍♀️

Bugün instagramda video attım ya kadın ıspanaklı gözleme videosu da vardı izledim, namaza giderken sürahi hanım gibi gidiyorum mutfağa gidince Batman gibi tereklere tırmanıyorum bana bir güç geliyor, herkese aynı mı diyor🤣🤣🤣
Aklıma O kadın geldi. Ben değilim mesela, mutfağı, yemek yapmayı severim ama rahatsızsam, yorgunsam keyifsizsem canım uğraşmak istemez🤦🏻‍♀️
Ben duramıyorum keşke yapmasam🤦

X