Aynen, yemek soğuması derdi olmasa zaten istediğin vakitte geniş geniş sunumunu yaparsın. Yemek işinde bu sıkıntı var. Kek, kurabiye, çorba daha basit o yüzdenYok hadi demiyorlar ama tedirgin oluyorsun yemek soğuyor. Bugün sıkıntı yoktu. Gerekirse ısınacak bir yemekti
Ben tezgah üstünde tepside yapıyorum. Ocağa yakın pişirmesi kolay geliyor.Ben cam masanın üstünde yapıyorum hamur işini, hem yapımı hem temizliği daha kolay oluyor
Aynen onlar kolay yemek hep sıkıntıAynen, yemek soğuması derdi olmasa zaten istediğin vakitte geniş geniş sunumunu yaparsın. Yemek işinde bu sıkıntı var. Kek, kurabiye, çorba daha basit o yüzden
Benim tezgahım küçük ühüüüüBen tezgah üstünde tepside yapıyorum. Ocağa yakın pişirmesi kolay geliyor.
O zaman zorBenim tezgahım küçük ühüüüü
Senden sonra en kıdemli o demekEn az 6-7 yıl olmuştur
Abla sen fasülye üstü fasülyesnYa öyle demeSonra ortalarda kalınca üzülüyorum.
Uzun zamandır hep oryalardayım
Fasulye değilim bir hakkım varAbla sen fasülye üstü fasülyesn
Neye üzüliyin
Senden sonra en kıdemli o demek
Sandviç - Kanepeler - Kahvaltılık sosla aşka dönüşen ev bazlaması ve güveçte patates kızartması-Tikveşli Krema Sponsorluğu
Merhaba arkadaşlar Nihayet masamı hazırladım.Katılmak hiç aklımda yoktu.Sırf Nevreste'nin tatlı diline dayanamayıp katılmaya karar verdim.:KK36:Öyle iddialı falan değilim açıkçası(diğer masaları gördükten sonra):confused:.Amaç hoşça vakit geçirmek.Masam alınacak,sehpada hazırladım sunumu.Biraz...www.kadinlarkulubu.com JOYz 6.5 yıl olmuş
Şimdi arada gelip kaybolduğum bakma sen. Önceleri sabah yerimden kalkar kalkmaz burada alıyordum soluğu, gün boyu da buradaydım.Tabi ki demirbaş
Seni fasulye yapalım benceFasulye değilim bir hakkım var
Olsun yinede buralardasınŞimdi arada gelip kaybolduğum bakma sen. Önceleri sabah yerimden kalkar kalkmaz burada alıyordum soluğu, gün boyu da buradaydım.
Şimdi tarif alırsan ancak öyle görüyoruz seniŞimdi arada gelip kaybolduğum bakma sen. Önceleri sabah yerimden kalkar kalkmaz burada alıyordum soluğu, gün boyu da buradaydım.
Ben ancak gönüllerin fasulyesi olurum yav. Malum oylamaya gelince…Sen benden önce olursun
Hiç az oy aldığın kategori var mı ki senin, hep güzel sunumlarınBen ancak gönüllerin fasulyesi olurum yav. Malum oylamaya gelince…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?