Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Dövme kısmına girersen hepsi toplaşıp gelebilir,tirsak bunlar çünkü, tek başına toto yemeZ
jennam birine sataşınca bnların grupları varmş gruptan birbirine yazıolar
ama bizim burdakiler çözdü
bunlar toplaştılar sonra geldiler.. bizimkilerde işi çözmüş ya.. arkadan bi ordu gelip bunları bi dövdü
şimdi o parka gidemiolar

yok degil hala karar verebilmis degilim dolaplari yapan usta hala kapaklar gelmedi haftaya gelebilir dedi
tarifi kvde yap artık

Ooooh missss dinsizin hakkından imansız gelir

Ooooh missss dinsizin hakkından imansız gelir
bakma cok korkaklar.. ama işte herkes alışmış varlıkalrına
ben hala alışamadım... yolda yürürken yol vermiyorlar... bende artık omuz atıyorum
geçen biri hellak hiki bisirrrrrrrrrrrrr dedi... ne dion lan dedim 2 tane çakacam.. defol kes sesini..
önüne baktı yürüdü

Cokzel küfürler var da yazmayayim işgalciler, neyse,çok gaza geliyorum ben bu konuda

Cokzel küfürler var da yazmayayim işgalciler, neyse,çok gaza geliyorum ben bu konuda
boşver jennam ya

Kilo ile mi oluyor kız? 10 kişilik işte. Yaptırdığım yer iyi, daha uygunu da vardır illa ki. Ama oranın pastaları kalp ben.
bizimde yaptırdığımız yer öyle yıllardır aldığımız tek yer
bizimkide 8 kişilikti 1.5 kilo kadar
ama o para nedir höööööööööööööööööööö

Petek’te mi yaptırdın yoksa sjsjsjks tek bildiğim yer orası. Hatay’da fiyatların daha uygun olması normal tabii. Antep de pahalı bu konuda.

Ahahah çok iyi olmuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…