• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Dövme kısmına girersen hepsi toplaşıp gelebilir,tirsak bunlar çünkü, tek başına toto yemeZ
jennam birine sataşınca bnların grupları varmş gruptan birbirine yazıolar
ama bizim burdakiler çözdü
bunlar toplaştılar sonra geldiler.. bizimkilerde işi çözmüş ya.. arkadan bi ordu gelip bunları bi dövdü
şimdi o parka gidemiolar :D

yok degil hala karar verebilmis degilim o_O dolaplari yapan usta hala kapaklar gelmedi haftaya gelebilir dedi o_O
tarifi kvde yap artık :D

bunlar toplaştılar sonra geldiler.. bizimkilerde işi çözmüş ya.. arkadan bi ordu gelip bunları bi dövdü
şimdi o parka gidemiolar :KK70:

tarifi kvde yap artık :KK70:
Ooooh missss:süslü: dinsizin hakkından imansız gelir

Ooooh missss:süslü: dinsizin hakkından imansız gelir
bakma cok korkaklar.. ama işte herkes alışmış varlıkalrına
ben hala alışamadım... yolda yürürken yol vermiyorlar... bende artık omuz atıyorum
geçen biri hellak hiki bisirrrrrrrrrrrrr dedi... ne dion lan dedim 2 tane çakacam.. defol kes sesini..
önüne baktı yürüdü :D

bakma cok korkaklar.. ama işte herkes alışmış varlıkalrına
ben hala alışamadım... yolda yürürken yol vermiyorlar... bende artık omuz atıyorum
geçen biri hellak hiki bisirrrrrrrrrrrrr dedi... ne dion lan dedim 2 tane çakacam.. defol kes sesini..
önüne baktı yürüdü :KK70:
Cokzel küfürler var da yazmayayim:P işgalciler, neyse,çok gaza geliyorum ben bu konuda 😁😁😄😄😄

Cokzel küfürler var da yazmayayim:p işgalciler, neyse,çok gaza geliyorum ben bu konuda 😁😁😄😄😄
boşver jennam ya

Kilo ile mi oluyor kız? 10 kişilik işte. 😁 Yaptırdığım yer iyi, daha uygunu da vardır illa ki. Ama oranın pastaları kalp ben. 🥹
bizimde yaptırdığımız yer öyle yıllardır aldığımız tek yer
bizimkide 8 kişilikti 1.5 kilo kadar
ama o para nedir höööööööööööööööööööö

boşver jennam ya

bizimde yaptırdığımız yer öyle yıllardır aldığımız tek yer
bizimkide 8 kişilikti 1.5 kilo kadar
ama o para nedir höööööööööööööööööööö
Petek’te mi yaptırdın yoksa sjsjsjks tek bildiğim yer orası. Hatay’da fiyatların daha uygun olması normal tabii. Antep de pahalı bu konuda. 😒

şimdi o parka gidemiolar :KK70:

tarifi kvde yap artık :KK70:
Ahahah çok iyi olmuş valla🤣🤣

Back