- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
duyduğumda benmde oynamıştıAhahahahajahqahahahaha sinirim oynadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duyduğumda benmde oynamıştıAhahahahajahqahahahaha sinirim oynadı
Aaa,çok ağlarsın arkamdanTutsunlar götürsünler
Doğru valla kiz sağım Suri solum suriiiii tırın tırım
Dövme kısmına girersen hepsi toplaşıp gelebilir,tirsak bunlar çünkü, tek başına toto yemeZduyduğumda benmde oynamıştı
yok degil hala karar verebilmis degilim dolaplari yapan usta hala kapaklar gelmedi haftaya gelebilir dedigünaydın kanks..
mutfak tamam mı
Ağlarım tabısı salya sümmükkk hemdeAaa,çok ağlarsın arkamdan
Hemen barışalım gel,3 günlük dünyaAğlarım tabısı salya sümmükkk hemde
jennam birine sataşınca bnların grupları varmş gruptan birbirine yazıolarDövme kısmına girersen hepsi toplaşıp gelebilir,tirsak bunlar çünkü, tek başına toto yemeZ
tarifi kvde yap artıkyok degil hala karar verebilmis degilim dolaplari yapan usta hala kapaklar gelmedi haftaya gelebilir dedi
Ooooh missss dinsizin hakkından imansız gelirjennam birine sataşınca bnların grupları varmş gruptan birbirine yazıolar
ama bizim burdakiler çözdü
bunlar toplaştılar sonra geldiler.. bizimkilerde işi çözmüş ya.. arkadan bi ordu gelip bunları bi dövdü
şimdi o parka gidemiolar
tarifi kvde yap artık
bakma cok korkaklar.. ama işte herkes alışmış varlıkalrınaOoooh missss dinsizin hakkından imansız gelir
Cokzel küfürler var da yazmayayim işgalciler, neyse,çok gaza geliyorum ben bu konudabakma cok korkaklar.. ama işte herkes alışmış varlıkalrına
ben hala alışamadım... yolda yürürken yol vermiyorlar... bende artık omuz atıyorum
geçen biri hellak hiki bisirrrrrrrrrrrrr dedi... ne dion lan dedim 2 tane çakacam.. defol kes sesini..
önüne baktı yürüdü
Kilo ile mi oluyor kız? 10 kişilik işte. Yaptırdığım yer iyi, daha uygunu da vardır illa ki. Ama oranın pastaları kalp ben.yuhhhhhhhhhhhhhhh
kilosumu fazla ?
boşver jennam yaCokzel küfürler var da yazmayayim işgalciler, neyse,çok gaza geliyorum ben bu konuda
bizimde yaptırdığımız yer öyle yıllardır aldığımız tek yerKilo ile mi oluyor kız? 10 kişilik işte. Yaptırdığım yer iyi, daha uygunu da vardır illa ki. Ama oranın pastaları kalp ben.
Kurtuluruz elbet bir günboşver jennam ya
bizimde yaptırdığımız yer öyle yıllardır aldığımız tek yer
bizimkide 8 kişilikti 1.5 kilo kadar
ama o para nedir höööööööööööööööööööö
Petek’te mi yaptırdın yoksa sjsjsjks tek bildiğim yer orası. Hatay’da fiyatların daha uygun olması normal tabii. Antep de pahalı bu konuda.boşver jennam ya
bizimde yaptırdığımız yer öyle yıllardır aldığımız tek yer
bizimkide 8 kişilikti 1.5 kilo kadar
ama o para nedir höööööööööööööööööööö
ÖpeeemmHemen barışalım gel,3 günlük dünya
Ahahah çok iyi olmuş vallajennam birine sataşınca bnların grupları varmş gruptan birbirine yazıolar
ama bizim burdakiler çözdü
bunlar toplaştılar sonra geldiler.. bizimkilerde işi çözmüş ya.. arkadan bi ordu gelip bunları bi dövdü
şimdi o parka gidemiolar
tarifi kvde yap artık
günaydın parecimGunaydinnnnn❤❣⚘
Günaydın tatlım nasilsingünaydın parecim