Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Yerleştik abla. 30 unda 2 ay bitecek 😍
Sıkıntı yok çok şükür şuan. Urfa dan geldiğimiz için pek yadırgamadım açıkçası 😊 Batı dan gelsek belki bi afallardım.
İnşallah hep böyle devam eder.

Sen nasılsın 🥰
Lojmanmı kiradamısın yoksa,yabancılık çekmediysen çok iyi mavişim,ben orada sadece batmanı gördüm çok beğenmiştim uzun bir bulvarı vardı dükkanlar filan güzeldi.
Bende iyiyim sağol yarın yola çıkacam kızçemde oradan gelecek,havaalanında buluşacaz :KK200: :KK200:
ohh gezion abla
yaşıon bu hayatı :spor::spor:

tişikkir ederim :KK74:

günaydın mavişimmmm
en güzel et yemeğini ben yaptım demi
nazik nedir ya.. nazik nedir.. görmeyn onu gerek yok :KK70:
İyi oluyor eylüldede antalya var kızçemle tatil işi
Günaydın şekercim

Lojmanmı kiradamısın yoksa,yabancılık çekmediysen çok iyi mavişim,ben orada sadece batmanı gördüm çok beğenmiştim uzun bir bulvarı vardı dükkanlar filan güzeldi.
Bende iyiyim sağol yarın yola çıkacam kızçemde oradan gelecek,havaalanında buluşacaz :KK200: :KK200:

Günaydın şekercim
abla bizide götür :110:

Günaydın şekercim
Sana da günaydın şekerciğim ❤️

Günaydın şekercim
Çok güzel lojmandayız. Bütün camlar Dicle Nehrine bakıyor. Manzarası şahane 😍hiç böyle beklemiyordum. 😊
Kolay gelsin ablacım. Hayırlı yolculuklar şimdiden

X