- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.503
Görmedim kuzuu,özür dilerimGünaydınNie bana günaydn demedn
Günaydnnn kanksss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmedim kuzuu,özür dilerimGünaydınNie bana günaydn demedn
Günaydnnn kanksss
Günaydın
GünooooGügügügügüggügünaaaaydınnnnnn
Gün ay dınnnnnnGiniydinnnn
Görmedim kuzuu,özür dilerimGünaydın
Gün ay dınnnnnn
Kaynatmazsan şekeri erimez canımŞeker ekleyebilirsin.Nevreste nevroş aşure yaptım ama bana göre şekeri iyi eşime göre biraz eksik biraz şeker eklesem mi şekeri eklesersem kaynatmak gerek mi?
Günaydınnnn hamarat hanımlar
Sen yapsana bizeMeftuneyi bilen var mı aranızda, sumaklı eksi eksi
Yaparım tabi ben çok seviyorum, annemin tarifi ekşi severim ben. Yapınca tarif atarım inşallahSen yapsana bize
Bizde o yemek yapılır ama sumak koymayız. Tabi tadı farklı olur. Hiç yemedim, yapmadımEkşi nasıl olur tadı
O zaman bu tarif senin yarışma için konu açarsınYaparım tabi ben çok seviyorum, annemin tarifi ekşi severim ben. Yapınca tarif atarım inşallah
Tamam ama köye gidince paylaşırım, evde çok az yapıyorum eşim eksi yemediği için köyde güzel manzaralı olur en azındanO zaman bu tarif senin yarışma için konu açarsın
Tamam inşallah Detayları çekmeyi unutmaTamam ama köye gidince paylaşırım, evde çok az yapıyorum eşim eksi yemediği için köyde güzel manzaralı olur en azından
Bir kaç gün sonra bakayım inşallah
Tabi, takip ediyorum baya sizleri o yüzden biliyorum nasıl çekeceğimiTamam inşallah Detayları çekmeyi unutma
AnlaştıkTabi, takip ediyorum baya sizleri o yüzden biliyorum nasıl çekeceğimi
Teşekkür ederim nevroşumKaynatmazsan şekeri erimez canımŞeker ekleyebilirsin.