- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 31
Aynennn öyleŞükür tatlım benim iyiyimKalplerimiz hep bir hep
Günaydın canımm nasılsınGünaydın kızlar
Gez,eğlen,dinlen canım, misssAynennn öyle
Dün sabah İzmir den Mersin e geldik de uçakla, akşam 8 de uyudum kızımla birlikte anca kendime geldim vallaşimdi bir müddet buralardayiz bakalım sonra kürkçü dükkanı Urfa ya dönüş inşallah
iyiyim sükür sen nasılsın yavru nasilGünaydın canımm nasılsın
Selam nevoşum.Selam hanımlar
Dün akşam kızlarım Trabzon'a gittiBen onlar üniversiteyi kazanıp giderse ne yapacağım. Ev çok boş
Allah kavuştursun aşkom ❤Selam hanımlar
Dün akşam kızlarım Trabzon'a gittiBen onlar üniversiteyi kazanıp giderse ne yapacağım. Ev çok boş
Hayırlı günler cancağızım
Allah kavuştursun elticim. Alıştırma gibi düşün, gelecekleri için gitmek zorundalar. Belki yakını kazanırlar.Selam hanımlar
Sağ olasın cancağzım, inşallah kolay geçerHayırlı günler cancağızımkolay gelsin
Nasip canım inşallahAllah kavuştursun elticim. Alıştırma gibi düşün, gelecekleri için gitmek zorundalar. Belki yakını kazanırlar.
Yaa içime bir şey oturdu valla sen öyle deyinceSelam hanımlar
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Sen de sağol cancağızım, insallahSağ olasın cancağzım, inşallah kolay geçer
Sağ ol canım benimYaa içime bir şey oturdu valla sen öyle deyincegüzel hayırlı yerler kazansinlarda insan bir sekilde alışır ablam canım beniiiiim Allah kavuştursun abla bol bol eğlensinler gelsinler
Nerde nerdeTarif var
Sahibi kokutmadan eklersen göreceğizNerde nerde