- 21 Kasım 2017
- 27.575
- 120.592
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyanık bebişYap bana at ben konu açarım senin yerine
Meraktayım hemşomBugünkü sunumum bana maharet bakırda değilmiş dedirtti. Bundan sonra bakır bakır diye darlamayacağım sizi kuşum.
Hangi sunum kuşumBugünkü sunumum bana maharet bakırda değilmiş dedirtti. Bundan sonra bakır bakır diye darlamayacağım sizi kuşum.
Oğlan durmuyor, onu yaklaştırmıyoruz diye sinir krizi geçirdi, illa gelecek dağıtacak ahsjsjjsjs. Bir yandan rüzgar balkonda örtüyü uçuruyor, yemeğin içine girdi, battı örtü. Kepazelik diz boyu.Hangi sunum kuşum
BekliyoruzOğlan durmuyor, onu yaklaştırmıyoruz diye sinir krizi geçirdi, illa gelecek dağıtacak ahsjsjjsjs. Bir yandan rüzgar balkonda örtüyü uçuruyor, yemeğin içine girdi, battı örtü. Kepazelik diz boyu.
Ben yöresel insanı değilmişim ya bir daha tövbeMeraktayım hemşom
Kullan bana yollaBen yöresel insanı değilmişim ya bir daha tövbe
Benim ev yanıyordu dünOğlan durmuyor, onu yaklaştırmıyoruz diye sinir krizi geçirdi, illa gelecek dağıtacak ahsjsjjsjs. Bir yandan rüzgar balkonda örtüyü uçuruyor, yemeğin içine girdi, battı örtü. Kepazelik diz boyu.
Zaten önce Amanita, sonra senin yemek… Sırf kız getirdi madem, kullanalım bari şu tabağı dedim. Yazıklağr olsun.Benim ev yanıyordu dün
Hadi hadi senin sunumları da biliyoruz. 50 oy alır dediğin ve birinci olduğun sunumları daZaten önce Amanita, sonra senin yemek… Sırf kız getirdi madem, kullanalım bari şu tabağı dedim. Yazıklağr olsun.
Ben birinci olduğum sunumlarıma 50 oy alır demedim hiç yav. Onu bi düzeltelim ahsjjajsjs. Ama genelde diyorum evet.Hadi hadi senin sunumları da biliyoruz. 50 oy alır dediğin ve birinci olduğun sunumları da
20 demiştin sankiBen birinci olduğum sunumlarıma 50 oy alır demedim hiç yav. Onu bi düzeltelim ahsjjajsjs. Ama genelde diyorum evet.
Sabah 6’da sesine uyandım cancağzım. Camları kapadığımda balkondaki koltuğum ıslanmıştı.Yağmur mu var ?
Ben yöresel insanı değilmişim ya bir daha tövbe
Geçmiş olsun elticim
Yap tabi neden olmasın
Keşke bize de yağsa cancağızımSabah 6’da sesine uyandım cancağzım. Camları kapadığımda balkondaki koltuğum ıslanmıştı.
Bilmem. Olabilir miyim acabaKelebek2356 Aradığımız isim sen misin acaba
Bende çok özlemişim yaaa gerçektenseni burda gormek ne kadar guzel
Bu kadarı fazla gelir cancağzım. Bahçedeki portatif çardak paramparça olmuş. Şehzade söküp attı az evvel.Keşke bize de yağsa cancağızım