- Konu Sahibi gurbetteyim
Ben internetten 6 tanesini kargo dahil 93 tl ye aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HUMANA GERÇEKTEN ETKİLİ İÇTİKTEN BİR İKİ SAAT SONRA HEMEN GELİYO SÜT AMA ÇOOOK PAHALI. ben 22 tl ye almıştım nette 16 tl ye var. bazı yerlerde daha farklı fiyatları
nArkadaşlar ilk ayımda sütüm birden (bazı sebeplerden dolayı ) azaldığı için bebeğim yeterince kilo alamamıştı.yaptığım araştırmalar sonucu denediğim şeyler sonrasında maşallah hem sütüm çağladı hem bebeğim arayı kapattı. Aynı durumu yaşayanlar olabilir düşüncesiyle bunları sizinlede paylaşmak istedim.
Isırgan otu: Yarım Tatlı kaşığı yaprak 1 su bardağı suda haşlanıp biraz demlenir ve günde 2-4 bardak içilir.
Funda Yaprağı: 1 lt suya 1 çay bardağı konup 10 dk kaynatılır.
Isırgan funda yaprağı ve kekik ile karıştırılarak içilebilir.
Rezene: İstediğiniz kadar içilir.
Çörekotu yağı: Günde 3 defa 1 fincan suya 4-5 damla damlatılarak içilir.
Dereotu: Tohumu ezilerek toz haline getirilir 1-2 tatlı kaşığı 1 bardak kaynar suya atılıp 15 dakika demlenir.
Hodon (Hıyarotu, Sığır Dili): (Denemedim ) 1 bardak suya 2 tatlı kaşığı atılıp 15 dk demlenir ve günde 3 bardak içilir.
Bunları Ahmet Maranki'nin kitabından okudum, hodon hariç hepsini denedim. Ayrıca Humana çayı, kefir ve kimyon da tükettim.
Sütü kesilen ya da azalanlara tavsiye ederim
SİZLERDE DENEDİKLERİNİZİ EKLERSENİZ SEVİNİRİM. HEM FARKLI ŞEYLER DENEMİŞ OLURUM HEMDE ÇEŞİTLİLİK OLUR.
Mısır azaltirmisya kızlar humanayı ilk kullandığımda acayip etkisni gördüm ama sonraları bi değişiklik olmadı neden olabilir?
bide haşlanmış mısır yiyiyorum ben..
ayva reçeli ve şekerli süt..