- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- Konu Sahibi gurbetteyim
bu mucizevi bişeymi kızlar b,zde alalım bee...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle valla.. Bende 2 kilo aldımzaten geriye ne kaldı ki :roflol: Bizim milletimiz herşeyin süt yaptığına inanıyor. Bana da diyolar şunu ye bunu iç. Bu yğüzden 87 kilo oldum
bende tam tersi hiç bişey yiyemiyorum zamanım olmuyo aslında bazende unutuuyorum..karnım öyle acıkıyoki o zaman mutfağa koşuyorum kızım kucağımda tabi o zaman yiyiyorum..
belki o yüzden gögüslerim çok dolu değil..
benimde sütüm azalır gibi oldu.dut pekmezi yedim ve çok etkisini gördüm.bir deneyin derim.benim bebeğim prematüre doğdu ve küveze alındı. antibiyotik aldığım için 20 gün serum ve mamayla beslendi. ben de bu arada hep sağıp, döktüm. dr günde 4 defa 2 ölçek vermemizi söyledi. ilk bir ay buna yakın verdik. tabii bu arada sütümü arturmak için herşeyi yaptm. çok şükür şimdi nadiren günde bir defa bir ölçek veriyorum. kilo alımı da maaşallah çok iyi. hergün yaptıklarımı yazayım
2 lt su
bir bardak süt
1 b meyve suyu
1 şişe soda
2 büyük bardak humana
4 bardak rezene anason karışımı(demleme)
gece yatarken cezveye kaynamış 1 bardak su koyuyorum 10 kadar kuru dutu koyup bir taşım kaynatıyorum. soğuyunca suyunu içiyorum, dutunu yiyorum.
2 hurma
2 incir
özellikle demleme rezene ve dutu denemenizi tavsiye ederim.