• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denemeyen varsa mutlaka denesin....

melix01

'Ben' kattım sana biraz..
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
1.331
3
156
Adana
:92::92::92::92:Selam kızlar
dha önce verildiyse özür ama bende 12 kilo verdim nasılmı

sabah ve akşam yemeklerden önce soğan suyu içerek hatta bazen gün içindede içtim
:6:
2 kuru soğanı 2 bardak suda kaynatın sarı suyunu ılıdıktan sonra dikin kafaya sonra yemeye devam:37:

:92:
:92::92::92::92:Selam kızlar
dha önce verildiyse özür ama bende 12 kilo verdim nasılmı

sabah ve akşam yemeklerden önce soğan suyu içerek hatta bazen gün içindede içtim
:6:
2 kuru soğanı 2 bardak suda kaynatın sarı suyunu ılıdıktan sonra dikin kafaya sonra yemeye devam:37:

:92:ne kadar zamanda verdin,diyet yaptın mı canım?

bende idrar yolu iltihabım için denemiştim soğan suyunu aman allahımmm berbat.1 hafta kendime gelememiştim.şimdi diyetteyim nasıl olcak bu soğan suyu içilmiyokiiiiii

Annemlerde yapmışlardı bunu... Annem ve kız kardeşim yaptı ama adet düzensizliği yapıyor. ve acayip gaz yapıyor.
Ama artı bir yönüde var, ödem atıyor..

bende 1 2 gün yapıp bırakıyorum bunu dayanamıyorum kokusuna tadına
adet düzensizliğimde var kiloda vermek istiyorumm
bi dhamı denesem sansımı acaba gerçektne verceksem dayanabilirm :)

[sıze=3]kusura bakmayın dün işten cevap veremedım bır türlü kızlar
ben 40 günde verdim 12 kilo.diyet yapamıyorumki zaten bütün gün dışarda olan biri için zor yani diyet yapmak.ama haftada 3 gün akşamları 45 dakika yürüyüş yapıyorum.soğandan öncede yürüyordum amaa sağlıklı olmak için elbette onunda etkisi büyüktür
soğan suyuna gelince ben çok zorlanmadım.kokusu içinde içine limon sıkabilirsiniz daha rahat içilir.[/sıze]

Bu arada bi tavsiye daha öğlen yemeklerınden once ve ikindide bal ile tarçın çayı hazırlayın inanılmaz iştah kapatıyor kızlar.sogan suyunun düşürdüğü tansiyonu tarçın dengeliyor...:51:

[sıze=3]kusura bakmayın dün işten cevap veremedım bır türlü kızlar
ben 40 günde verdim 12 kilo.diyet yapamıyorumki zaten bütün gün dışarda olan biri için zor yani diyet yapmak.ama haftada 3 gün akşamları 45 dakika yürüyüş yapıyorum.soğandan öncede yürüyordum amaa sağlıklı olmak için elbette onunda etkisi büyüktür
soğan suyuna gelince ben çok zorlanmadım.kokusu içinde içine limon sıkabilirsiniz daha rahat içilir.[/sıze]

öncelikle kilo verme isteğinize kavuşmuşsunuz tebrik ederim. fakat 40 günde 12 kilo vermek çok çok sağlıksız değilmi? kesinlikle negatif motivasyon olmasını istemem ama bence karaciğer değerlerinizle, kan değerlerinizi kontrol ettirin. biliyorum herkes vermek istediği kiloyu hemen bir an önce vermek istiyor ama tüm doktorlar hep aynı şeyi söylüyor. sağlığınızı kaybetmemek için haftada 1 kilo vermek ideal.

Back
X