Gelinlik Modelleri denediklerim

beğendiğin model çok güzel.
inş. çok güzel bir gelin olurson.
düğününde çok güzel olur.

bence 3 numara en iyisi
ama başka modellere de bak derim ben daha üzerine oturan bişey bulabilirisn :87:

Teşekkür ederim :) ilk mesajımdaki modeller pronovias ve bana iki beden büyükler zaten ama ikincidekiler hazır gelinlikler, her bedeni var.
Ben aldım akaydakini kızlar, umarım üzerimde beğenirsiniz...

3. model fiziğine en çok yakışanı bence, kısa boylular kabarık modelleri tercih etmemeli arkadaşlar daha kısa gösteriyor gerçekten

Forum istanbul bana cok yakın karar kıldıgın gelinlik cok hos bende bu tarz seyler begeniyorum.. Kugu gibi olacaksın kugu =)

Bazı gelinler tas, pul ne varsa diktiriyorlar gelinlige bide dantel oluyor. Böyle giyinen bir yakınım vardı cünkü. Üstü komple tas isleme olan gelinlige tutmus bide gene sırf taslı bir kemer takmıs belinee !! Gelinlik tek parca degildi üstelik.

Gelinlik fiyatları da bana uygun geldi sonucta kalite meselesi daha ucuz olanları kumas, tas, iscilik falanda ucuz oluyor ne yazıkki. İnsan bir kere evleniyor parama kıyarım vallaa..

Çok teşekkürler yorumlara... Ben taşsız ve az kabarık modelleri seviyorum. Özellikle gümüş taş istemedim. İsteyenleri eleştirmiyorum elbette. Çoğu kimse parlamak ve kabarmak istiyor :) Ben önce çok düz olanlara gittim, sonra biraz hareketle ortayı bulmaya çalıştım. Aldığım gelinlikte saydam küçük pullar var yani fotoğraftakinden farklı olarak ışıldıyor. Kabarık ve katlı gelinlikler de denedim, önyargılı davranmamak adına ama kendimi daha basık hissettim onların içinde :) Taşlı seven arakadaşlar mutlaka fatihe gitsin, vitrinler yaldır yaldır valla :) ve fiyatlar 2000 civarıydı. Kabarık, katlı gelinlikleri yakıştırdıklarım var ama kendime yakıştıramadım. Akayda %50 indirim bölümü de var düşünenler varsa... ve sezon geliyor bence 2 ay sonra şu anki fiyatları bulmak zorlaşacak.

Gelinliklere bayıldım
Özellikle 1. ve4. gelinlikler çok hoş ve zarif

Son düzenleme:

Fatihte gelinlikci tanıdıgım var vitrinde neredeyse her gelinlik kabarık ve taslı. Kendini hangisinde rahat hissettigine baglı saydam pırıltılar benim de cok hosuma gidiyor. Zevklerimiz benziyor =))

Hangi gelinliği seçtiniz bilmiyorum ama ilk eklediğiniz resimlerden 2 resimdeki gelinlik çok güzelll size de yakışmış hayırlı uğurlu olsun:)

bende .4 begenmıstım ama aldıgın modelde cok güzelmiş canım..
Allah mutlulukla giymek nasip etsin..

tatlım 2. denediğin gelinlik çok hoş durmuş fiziğinin güzelliğini ortaya çıkarmış sana çok yakışmışş:))

Lakin aldığın gelinlik ilkinkilere göre çok daha kibar ve şıkk eminim çok güzel bi gelin olucaksın seçiminle:)) ne de olsa önemli olan içine sinendir=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…