- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler yorumlara... Ben taşsız ve az kabarık modelleri seviyorum. Özellikle gümüş taş istemedim. İsteyenleri eleştirmiyorum elbette. Çoğu kimse parlamak ve kabarmak istiyor :) Ben önce çok düz olanlara gittim, sonra biraz hareketle ortayı bulmaya çalıştım. Aldığım gelinlikte saydam küçük pullar var yani fotoğraftakinden farklı olarak ışıldıyor. Kabarık ve katlı gelinlikler de denedim, önyargılı davranmamak adına ama kendimi daha basık hissettim onların içinde :) Taşlı seven arakadaşlarlin mutlaka fatihe gitsin, vitrinler yaldır yaldır valla :) ve fiyatlar 2000 civarıydı. Kabarık, katlı gelinlikleri yakıştırdıklarım var ama kendime yakıştıramadım. Akayda %50 indirim bölümü de var düşünenler varsa... ve sezon geliyor bence 2 ay sonra şu anki fiyatları bulmak zorlaşacak.
4 numarayı beğendim.(arkanızda bayan olan gelinliği)
bence çok şık ve zarif duruyor.sizede çok yakışmış.
Ben gelinliğimi seçtim kızlar ama sizlere yardımı olur diye eklemek istedim. Mankenden ne kadar farklı olduğunu görün diye :) Hatta siz de denediklerinizi koyun kötü de olsa örnek olur bence
Eki Görüntüle 112507 Eki Görüntüle 112508
burdaki ilk gelinliği nerde denediniz mağaza ismi verebilirmisiniz