Gelinlik Modelleri denediklerim

esoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
99
0
36
İstanbul
Ben gelinliğimi seçtim kızlar ama sizlere yardımı olur diye eklemek istedim. Mankenden ne kadar farklı olduğunu görün diye :) Hatta siz de denediklerinizi koyun kötü de olsa örnek olur bence

4 numarayı beğendim.(arkanızda bayan olan gelinliği)
bence çok şık ve zarif duruyor.sizede çok yakışmış.

yok yaa
bana bu tarz gelinlikler çok itici geliyor nebilim dikkat çekecek yanı yok
kabaık modelleri deneseydin birde

ben bu modelleri sevmiyorum cnm,
bende gelinliğimi kabarık kat kat tül olanlardan seçtim , onlarada bi bak istersen süper duruyor cnm, ilk provama gidicem bende 15 gun sonra inşallah,

:) mınyonsun galıba sende :) resımlere bakınca kendımı gordum :)))) bende de boyle duracak gelınlıkler herhalde :) şirin :))))))
ben 2. modelı begendım..
daha dogrusu soyle, model olarak bakarsak olaya 1 ve 4 derım..ama sana yakısan bence 2 numara..ustune cok guzel oturmus,şirin degıl güzel durmus :) tasıyabılmıssın yanı :)
ay bende boyle olucam kesın kesın kesın :))))))))
Allah mesud etsın canım sımdıden..

gelinlikler güzel bence..fizikte güzel..bence duruşunuzda bir eksiklik var gibi geliyor..mesela omuzları daha dik tutabilirsiniz

2.si daha çok yakışmış,belden oturtmalı gibi olanlar daha çok yakışır sana bence..
bu arada arkada asılı olan da gerçekten güzelmiş,öyle bişey de denemelisin

Son düzenleme:
bunların içinden seçeceksem 2. güzel.ama aslen tarzım deil.çok sade.

ben hepsini begendim ama 3. daha hoş gibi geldi moda evide güzel bi yere benzio nerde acaba ?

çok sade değil mi bunlar.her zaman sade şeyler giyebilirsin ama bence gelinlik kantarın tozunu ayarlamakla birlikte abartılı olmalı sanki.ama içlerinde 4 en iisi duruyo:)

bende 4 numarayı beğendim.
sizede yakışmış
.

2yi sevdim :) boyunu bayagı uzun göstermiş otarz modellere bak bence :)

Günaydın herkese :) Seçtiğim gelinlik akaydan bu gelinlik. İkinci mesajımdaki yer (söylememde sakınca yoktur umarım) Forum İstanbuldaki Olig Cassini. İnanılmaz uygun fiyatlar 800-2500 arası değişiyor. Beğendiyseniz mutlaka gidin derim. Ben o gelinlikleri tarlatansız denedim. Aslında aklımda hep çok sadeler vardı ama sizlerin de dediği gibi biraz fazla sade oldular sanırım. Seçtiğim gelinlik de çok abartılı değil ama çok düz de değil. Buna da yorumlarsanız çok sevinirim ama üzerimde çekemedim. İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim.

not: bu gelinliği straplez düşünün, kolları iptal edicem ve sırtta kapak kullanıcam, o kadar dekolte olmıcak yani :)

Son düzenleme:

hayırlı olsun seçtiysen heh bu biraz daha gelinliğe benzemiş öbürleri neydi yaa öle nese güle güle kullan ayrıca bayağa pahallıymış dediğin yer

2 olani güzel ama bana görede itici biraz ne biliyim sanki normal abiye gibi duruyor.. biraz tasli masli biraz kabarik daha cok hosuma gidiyor..
zevk meselesi.. ama 2 bence daha güzel olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…