Ne yapsan yakışıyor maşallah..nazar değmesin,, e haliyle bu da çook hoş durmuş,, (=
waawwww harika .çok yakışmışş
selam demetcim : ) çok gitmiş yüzüne güzelde durmuş . benimde saçlarım palettenin siyahı 1.0 olan. mavi siyahla düz siyah arasında ki farkı söyler misin ? yani ilk defa siyaha boyattım ten rengim buğday olduğu için herkes çok yakıştırdı uzun bir sürede bu asil rengi değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü beni daha iyi hissettiriyor : ) ama mavi siyah ve düz siyah saçta ne gibi farklı duruyor merak ettim açıkçası . saçlarım senin saçlarından bir karış daha uzun ve oldukça sağlıklı . senin yüzüne de turuncudan daha çok gitmiş diye düşünüyorum bu renk. siyahıda herkes taşıyamaz şanslıyız vesselam guclubacismile
canım şöyle söyliyim benim zeminim açıktı mavi siyah gibi olmadı daha bi patlıcan morumsu oldu ,mavi siyah özünde siyahın en koyu tonu güneşte hafif lacivert gibi duruyor..renk olarak da dönüşü en zor renk..yani koyu kestaneden falan dönmek bi derece daha kolay..iyi düşün o yüzden..ifadeyi daha da sertleştirebilir mavi siyah..
canım şu an kullandığım siyah düz siyah benim. sanki mavi siyah daha hafif durur gibi geliyor bilmiyorumkismile
ne kadar siyah okadar serttir heralde : ) :jeyyar: şimdi bir topikte okudum zaten vazgeçtim , herkes normal düz siyaha dönmeye çalışmış. evet haklısın dönüşü en zor renkmiş ve memnun olan yok nerdeyse.
korktum :1ninca: seninde resimlerini bekliyorum bende örnek açısından buraya resmimi eklerim bir gün akannehir
mavi siyahın üstüne siyah boyamış ve mavilik gitmemiş gözüm korktu baya zaten siyah siyah parlasın daha iyi boshayallersmile
en doğru kararı verdin a.s mavi siyah doğal durmuyo güneşte lacivertimsi bişey oluyo bende siyahtan şaşma ,2.ye siyaha boyanıcak zemin kapansın diye mavi siyaha boyandı anca kapatılabildi ..uçlar mavi siyah dipler koyu kestane suan benim kafa ancak dengelendi düşün olumunekankayizsmile
sağol canım olumunekankayizsmile, inşallah sende istediğin renge kavuşursun kısa zamanda : )
benimde bir buçuk ay oldu henüz , ama aşırı memnunum nazar değmesin
eminim sende severek kullanırsın , burnunda çok hoş olmuş bu arada ... yerimseniben
SevgiLer... a.s.
İnşallah canım Şeniz bıkmadan usanmadan kullanırız bu rengi inşallah :kedi:
otursun bir rengin o zaman zevkle kullanıcaksın emin ol boshayallersmile
insanlar aksın diye dua ediyor bende akmasın diye sempatiksalakcinni
bir de önerdiğin bir boya markası var mı canım , ben palette kullanıyorum da.... ?
ilk olucak diye kuaföre boyattım İgora'ydı boyanın markası , ben kendim boyadığımda hep koleston kullandım (siyahta denemedim ) palette saç dibime alerji yapmıştı , kolestonda öyle bi sıkıntı yaşamadım.Kırmızıykende loreal kullanıodum hep ..değişiyo ama genelde koleston kullanıyorum. sen memnunsan değiştirme bence..
koleston siyah denediğinde haber verirsen memnun olurum : )
tamam canım mutlaka haber vericem yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?