- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Ya kendime mani olamıyorumGeçen yaz bana yakın bir mekanda yapılan kır düğününde bir gelin gördüm kısa ama uçuş uçuş bir gelinlik, altına da çok güzel süslenmiş converse giymişti, çok beğenmiştim, kızda cıvıl cıvıl birşeydi tam kendine yakışanı giymiş demiştim.
Konu sahibesi,
nikah sizin nikahınız içinizde kalacağına takın gitsin bence
Benim tarzım buKızlar merhaba..
Birkaç ay sonra nikahım var. Nikahımda şu önünde tül olan beyaz nikah şapkalarından takmak istiyorum.. Ama beğendiğim modelleri kime göstersem çok komik göründüğünü söylüyorlar bu şapkaların.
Siz ne düşünüyorsunuz? Canım sıkıldı açıkçası. çiçekten taç mı taksam acaba. Siz nasıl buluyosunuz şapkaları
Kızlar merhaba..
Birkaç ay sonra nikahım var. Nikahımda şu önünde tül olan beyaz nikah şapkalarından takmak istiyorum.. Ama beğendiğim modelleri kime göstersem çok komik göründüğünü söylüyorlar bu şapkaların.
Siz ne düşünüyorsunuz? Canım sıkıldı açıkçası. çiçekten taç mı taksam acaba. Siz nasıl buluyosunuz şapkaları
Nikaha en cok yakisan bence o sapkalardir asil gosteriyor bir bayani.. Cicekten taclar kir dugunune uygun bence..Kızlar merhaba..
biraz dönem kadını olabilirsiniz ama siz kendinize yakıştırdıktan sonra başkasına ne üstelik böyle bi günü bir defa yaşıcaksınız o gün dileğinizi yapamıyacaksnız kendi düğününüzde bi anlamı yok ayrıca milletin ne istediği değil senin ne istediğin önemli hayat boyu bunun içinizde ukte kalmasına izin vermeyin millet siz duvak taksanızda illaki laf edecek torba değilki büzesin ağızlarını harika ol yani nasıl rahat ediyorsan istiyorsan nasıl olmak istiyorsan nasıl rahatsan öyle ol önemli olan senin ne istediğinKızlar merhaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?