- 30 Eylül 2016
- 131
- 146
- 53
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim nikahım düğünden 2 ay önce oldu ve bende çok şık beyaz elbise giydim .Bakırköy'de özel şapka yapan bir mağazada yaptırdık ve çok sık oldu önü tüllü .Sapka taktım ve bütün herkes bayıldı kuaförümde dahil .Eger istiyorsan tak o gün senin günün kimse umurunda olmasın derim.Kızlar merhaba..
Birkaç ay sonra nikahım var. Nikahımda şu önünde tül olan beyaz nikah şapkalarından takmak istiyorum.. Ama beğendiğim modelleri kime göstersem çok komik göründüğünü söylüyorlar bu şapkaların.
Siz ne düşünüyorsunuz? Canım sıkıldı açıkçası. çiçekten taç mı taksam acaba. Siz nasıl buluyosunuz şapkaları
eskilerr bu ara cok populer bence kendine yakistiriyorsan yap dantel ve tul elbiselerle harika duruyorrKızlar merhaba..
Birkaç ay sonra nikahım var. Nikahımda şu önünde tül olan beyaz nikah şapkalarından takmak istiyorum.. Ama beğendiğim modelleri kime göstersem çok komik göründüğünü söylüyorlar bu şapkaların.
Siz ne düşünüyorsunuz? Canım sıkıldı açıkçası. çiçekten taç mı taksam acaba. Siz nasıl buluyosunuz şapkaları
bi kere yaşayacaksın bunu ne istiyorsan öyle yapmanı öneririm ağzı olan herkes konuşur ben beğendim diyin kendi istediğinizi kullanınKızlar merhaba..