• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demliklerinizin iç ayna gibi olsun istermisiniz

BenGulNR

ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN:)
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
1.296
3
116
49
Samsun
arkadaşlar çoğu bayanlar demliklerinin içindeki çayın lekesini kolay çıkaramamaktan yakınıyorlar size çok pratik bir yol demliğinizi ağzına kadar su koyun içine 1 tatlı kaşığı çamaşır matik deterjan atın ( ben içine çay kaşıklarımıda atıyorum sizlerde koyabilirsiniz ) sonra en küçük göze koyun kaynamaya bırakın ağzını kapatmayın kaynadıkça köpük kesilecek ve kararacak son olarak demlikteki suyu dökün kaşıklarla birlikte deterjanla iyice yıkayın ardından bir demlik çay yapın ve keyfini çıkara çıkara için arkadaşlar:kahve:

bende yapıyorum bunu vee sonuç mükemmel ama ben yıkadıktan sonra en az 2 kezz boş su ilee kaynatıyorum tekrar ne olur ne olmazz deterjan kalmasın a.s.

Bu yöntemi bende uyguluyorum ama sonra iyice yıkadıktan sonra temiz suyla kaynatıyorum ve su doldurup sabaha kadar bekletiyorum deterjan felan kalmasın diye.

evet kızlar bende bu yöntemi kullanıyorum temiz suda tekrar kaynatın pırıl pırıl oluyooo. yaşasın temizlik

bu yöntermi bende annemden görmüştüm bende yapıyorum.sonuç süper:lepi:tabi sonra deterjan gitsin diye boş su kaynatıyorum tekrara.s.

iyi fikir canım sağol ben cifleyip duruyordum bu baya kolay bi yöntem
ama baya bi durulamak lazım ve bikaç defada su kaynatmak lazım içinde ne olur ne olmaz

iyi fikir canım sağol ben cifleyip duruyordum bu baya kolay bi yöntem
ama baya bi durulamak lazım ve bikaç defada su kaynatmak lazım içinde ne olur ne olmaz

canım demlik içini ciflemek çok zor haaaa bide temizlense zahmetime eziyetime acımıycam ama bu yöntem hem kolay hemde kökten çözüm kolay gelsin bacılara.s

evet ben ve annemde sık sık bunu yapıyoruz gerçekden tertemiz oluyo tavsiye ederimm..

Bi öneri daha limonun suyunu sıktıktan sonra kalan posayı çaydanlığınıza sürerseniz içine ve dışına nasıl temizlediğini ve parladığını göreceksiniz...

supermıs ya bende ovala ovala bıtıyorum..hıc sevmıyorum o lekelı goruntuyuu..
yalnız caycının demliğine uygulasak nası olurr??

biz demliğe 1 avuç limn tuzu koyum kaynatyz yada deml,ğe biraz su ve imon koy kaynat sonuç mükemmel

bende dışına napabiliriz diye sorcaktım deniyim bakaım saol canım
aynen walla içi tamam da dışına napacaz diyecektim, bir deneyeyim bari
biz demliğe 1 avuç limn tuzu koyum kaynatyz yada deml,ğe biraz su ve imon koy kaynat sonuç mükemmel
bende çaycının kirecini çözmek için limon tuzuyla kaynatıyorum, pırıl pırıl oluyor, hem kimyasal da kullanmamış oluyorum, içim rahat oluyor

Back