Demirtaşın bir elinde ŞEHİT KANI, diğer elinde ise ZEYTİN DALI!!!???!!!
Bir ayağı DAĞ'da, diğer ayağı MECLİS'te!!!???!!!
Siyaseti YOK henüz!
TRAJİKOMEDİ!
Madem elinde sehit kani var, niye terör olaylarin arastirmasi icin dilekce verdi hdp? Niye akp ve mhp bu dilekceyi red etti?
Madem elinde sehit kani var, niye akp dokunulmazligi kaldirip bunlari yargilamiyor? Ki hdp dokunulmazligin kaldirilmasi taraftari.
Error error error error.
hdp ye alkış yaşaşın hdp . vah giden şehitlerime. hala hdp yi şirin göstermek isteyenler var. yazık
Sirin göstermek ne demek ? Gercekten anlamiyorum !hdp ye alkış yaşaşın hdp . vah giden şehitlerime. hala hdp yi şirin göstermek isteyenler var. yazık
e
Sirin göstermek ne demek ? Gercekten anlamiyorum !
Biraz daha aciklayabilirmisin argümanlarinifetihce . Herkes bir cümlenin arkasinda saklanip yazip gidiyor ama kimsede ayrintili, aciklayici ve düzgün cümlelerle görüslerini, duygularini anlatmiyor, belki sana hak bile verecegiz. Ama burasi Ilkokul degilki, ezberlenmis, bir yerlerden duymus ama kafa yormamis cümlelere saklanip sadece bir cümle yazip gidilsin.
Hepimiz yetiskin ve umarim hayat tecrübesi olan insanlariz. Ben mantikli ve aciklayici cümleler okumak istiyorum burada.
Sevgilicognitive gercekten seni severim ve bu yaptigin komikligide kac kere begendim yaptim ama sendeki ricam siyaset bölümlerinde bunlari yapmazsan cok memnun olacagim.
Tabiki sakalasabilirizde, ama sende lütfen görüs acini acik ve net cümleler kurarak yorumlarsan, bu hepimiz icin hayirli olur. Hele hele su aci günlerde su an siyasetin sakasi olmaz, ayip olur diye düsünüyorum. Ama onun yerine bir sürü girgir samata, geyik bölümleri var orada devreye gir.
Canimsin, inan cokda güldüm aslinda her seferinde herkes gibi, ama burada nedense sanki biraz ...... anladin iste sen onuKomiklik değildi aslında. :)
Tabii ki. Sevgiler.
Sen dusun, kendin bul neden Turkiye'de baskanlik veya benzer bir durum, eyaletlere bolunme olmaz..GüaydinSaraylim , ben sana burada cok güzel isleyen yürüyen bir politika bicimi anlattim.
Almanya`da olan ve isleyen bir politika neden Türkiye`dede olmasiniki ?
Gerceklesecekti. O yuzden daha once de yazdim, ben HDPye oy vermis fakat aslinda HDP ile uzaktan yakindan bir ilgisi olmayan secmenlerin hic birine kizamiyorum diye.. Denize dustuk, yilana sarildik mecburen..Saraylim , seni anlamakta söyle zorlaniyorumki aslinda ikimizde ayni seyi savunuyor ve konusuyoruz, ama anlamadigim konu eger hdp baraji gecmeseyedi bu yukarida yazdiklarin tamamen gerceklesmeyecekmiydi ?
olivia,bene
Sirin göstermek ne demek ? Gercekten anlamiyorum !
Biraz daha aciklayabilirmisin argümanlarinifetihce . Herkes bir cümlenin arkasinda saklanip yazip gidiyor ama kimsede ayrintili, aciklayici ve düzgün cümlelerle görüslerini, duygularini anlatmiyor, belki sana hak bile verecegiz. Ama burasi Ilkokul degilki, ezberlenmis, bir yerlerden duymus ama kafa yormamis cümlelere saklanip sadece bir cümle yazip gidilsin.
Hepimiz yetiskin ve umarim hayat tecrübesi olan insanlariz. Ben mantikli ve aciklayici cümleler okumak istiyorum burada.
Sevgilicognitive gercekten seni severim ve bu yaptigin komikligide kac kere begendim yaptim ama sendeki ricam siyaset bölümlerinde bunlari yapmazsan cok memnun olacagim.
Tabiki sakalasabilirizde, ama sende lütfen görüs acini acik ve net cümleler kurarak yorumlarsan, bu hepimiz icin hayirli olur. Hele hele su aci günlerde su an siyasetin sakasi olmaz, ayip olur diye düsünüyorum. Ama onun yerine bir sürü girgir samata, geyik bölümleri var orada devreye gir.
İroni çok kuvvetli bir baharattır. Ölçülü kullanılmalıdır. Her yemeğe yakışmayabilir.Komiklik değildi aslında. :)
Tabii ki. Sevgiler.
Gerceklesecekti. O yuzden daha once de yazdim, ben HDPye oy vermis fakat aslinda HDP ile uzaktan yakindan bir ilgisi olmayan secmenlerin hic birine kizamiyorum diye.. Denize dustuk, yilana sarildik mecburen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?