• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş’tan Erdoğan’a: Dağ çözüm olsaydı giderdim, zor olan burada seninle mücadele

Valla yıllarca şehit verdik hala da veriyoruz, dokunulmazlık konusunda Demirtaş haklı ama dağ konusunda haklı olan Erdoğan. Yalan mı? Kimse bana Demirtaş samimidir demesin, teröristin sözüne güven olmaz.

Cozum surecini baslattilar zaten.. PKK ne istiyordu atesi kesmek icin saniyorsun? Okul mu? Ogretmen mi? Hastane mi? Gonderilen ogretmenleri acimadan katleden, okullari binalari yakip yikan PKK bunlari istedigi icin mi muzakere baslatti? Kurtce mi konusamiyorlardi? Egitim mi yapamiyorlardi. Hukumet bunlari da elinden geldigince yapti, hatta bayraklari posterleri bile suc olmaktan cikti. Sence ne diye saldirmaya basladilar gene? Vaad edilen neyi almadilar diye bu kadar ofkeliler? Sana onceki mesajlarimdan birinde 2 yil once BDP ile anlastiklari konulardan birini yazmistim, orada neyin ne oldugu veya nereye dogru gittigi yeterince belli degil mi? Anlasma simdilik bozuldu. Yeniden anlasamazlar diye birsey yok.

Burada AKP kendini vazgeçilmez yapmaya çalışıyor.

Back