- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.846
- 168
Forumda Aldığı Beddua Tutan Genç Kızın İbretlik Sonu
Başroller: böörtlen, beyazgri
Hayır bence tayyip aşığının bedduasının gücü falan da olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Forumda Aldığı Beddua Tutan Genç Kızın İbretlik Sonu
Başroller: böörtlen, beyazgri
BedduamatikBeyazgri Hocaefendi müridisin anlaşılan.
Bu ne şiddet
Bedduamatik olmuşsun hızlı giriş yaptın konulara.
Az soluklansaydın, daha görecek güzel günlerin olacak. Bak büyün beddualarını bugüne saklama.
Bugünün yarını var.
![]()
Sen hiç konuşma, ölü taklidi yap. Anca öyle rahatlayacak içi.bakıyım boğulmuş musun?
cııkksss
bence bi kaç beddualık daha yer var
![]()
laaa hakkat mandilana boğazıma kaçtı kız :)
ciddiyim.
sen beddua etme, seninki tutuo![]()
ya bırak Allah aşkına insan beddua etmek için konu mu açar?weis hiç değişmemissin hala aynısın dedim bir minik msjim beni bu hale getireceğini bilemedim![]()
buyrun iftira bize neler diyor.Allah seni boğsun mu diyim ne diyim sen seç daha kıdemlisin bu konuda hocam.Bakın bunlar hep konu çarpıtmak için çırpınan zavallı profilleri izleyin keyiflenin ahahaha
Bakın bunlar hep konu çarpıtmak için çırpınan zavallı profilleri izleyin keyiflenin ahahaha
Sen hiç konuşma, ölü taklidi yap. Anca öyle rahatlayacak içi.
Yazın yediğin hurmalar, sevgili Kadesa, hurmalarweis hiç değişmemissin hala aynısın dedim bir minik msjim beni bu hale getireceğini bilemedim![]()
Bileydim bu kadar bedduaya başlayacağını susardim valla weis misin demezdim hatta ben weisim derdimYazın yediğin hurmalar, sevgili Kadesa, hurmalar![]()
Yaaaa ölmüşsün niye haber vermiyorsun mar?
Bdv ye el atsın. Baya para kırar bu işten.Bedduamatik![]()
Hanımlar, beddua makinası ayağınıza geldi. Forumdakilere, eltinize, kaynananıza, görümcenize beddua edilir, ah edilir. Hemen yapılır, 5 dakikada teslim edilir.